Bil Repo Lagar i Florida

Enligt Florida lag, bilar, lastbilar och andra bilar kan återtas av borgenärer så snart en gäldenär inte fullgör ett lån för fordonet. Men gäldenärer har rätt att lösa in fordonet innan auktionen och begära en försäljning av bilen för att täcka återstoden betalas. Tillvarata Vehicle
Borgenärer

kan beslagta fordon för betalningsförsummelser när som helst på dygnet och utan förvarning eller varning till gäldenären. Däremot kan det återtagande bryter inte freden i processen, vilket innebär fordringsägare inte kan använda fysiskt våld eller hot när du hämtar bilen. Florida lag ger också borgenärerna rätt att komma in på en gäldenärs privat egendom för att hämta bilen. Borgenärerna har också rätt att ta ut straffavgifter och avgifter mot gäldenären för att täcka kostnaderna för återtagande. Gäldenären kan undvika och lindra en del av dessa avgifter genom att returnera bilen direkt till borgenären.
Standard & Krav Misskötsel

Vad innebär uteblivna eller försenade varierar med varje försäljning kontrakt. Vissa borgenärer definierar standard som en gäldenär missar en enda betalning medan andra sätter en lägsta övertrasserat. Till exempel kan en borgenär anser inte ett lån i standard tills gäldenären har missat tillräckligt många betalningar som förfallet saldo överstiger $ 500 tillsammans. Kontrollera din köpekontrakt för mer information.
Inlösen & botemedel

En gäldenär har 10 dagar på sig att lösa in en bil genom att betala det utestående saldot i hela plus avgifter eller kostnader i samband med utmätning. Vissa borgenärer, men inte alla, kommer också att möjliggöra för gäldenären att lösa in bilen genom att betala tillbaka lån betalningar skulder plus borgenärens kostnader. Om en gäldenär inte kan eller väljer att inte lösa in bilen, kan borgenären hålla bilen för att tillfredsställa hela eller en del av skulden, eller sälja bilen på auktion. I Florida, gäldenärer har rätt att begära att bilen ska säljas offentligt eller privat, en vanlig åtgärd när bilen är värd mer än skulden på lånet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100704.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.