Pennsylvania Repo Lagar om bilar

När du köpte din bil eller lastbil, du hade för avsikt att göra alla betalningar i tid. Men om du är i fara av att ha din bil återtas, bör du känna till dina rättigheter och skyldigheter som en Pennsylvania konsument. Bil Lånevillkor

När du undertecknat avtalet för att göra betalningar på din bil, gjorde du ett juridiskt bindande avtal. Om du inte håller din del av avtalet - vilket gör din fulla betalningar i tid - dina fordringsägare kan återta din bil. Om inte ditt kontrakt innehåller en frist, kan bilen vara återtas så snart du missar den första utbetalningen. Annars kan det vara återtas så snart fristen löper ut. De flesta borgenärer snarare skulle få pengar än din egendom, dock, och sällan gå att återta detta snabbt
Återtagande

Din borgenär -. Bilhandlare eller bankir - - har laglig rätt att återta din bil utan att meddela dig i förväg eller få din tillåtelse. Borgenärer brukar skicka agenter som är skyldiga att ta bilen utan att "bryta freden." Detta innebär att de inte kan hota dig eller argumentera med dig, bryta sig in i ditt stängsel eller garaget, eller ta bilen om du eller en familjemedlem objekt medlem. Agenter undviker ofta dessa problem genom att ta bort bilen på natten eller från ett företag parkeringsplats. Detta är lagligt.
Begagnat

När bilen är återbördats, kommer dina fordringsägare sälja den för att försöka återställa balansen i din skuld. Du kommer att få ett meddelande om när och var försäljningen sker, och du bör närvara vid försäljningen. Se till att din bil visas väl och såldes för det högsta beloppet, eftersom du kommer förmodligen ändå att förväntas betala återstoden av lånet som återstår efter försäljningen. Till exempel, om du är skyldig $ 5.000 på din bil lån och din bil säljer för $ 3,000, är ​​skyldig du fortfarande dina fordringsägare $ 2.000. Din borgenär kan be en domare att garnera din lön eller tvinga dig att sälja annan egendom för att kompensera skillnaden.
Illegala Repossessions
p Om du lurades på köpet av din bil - lurade om körsträcka, till exempel - eller om återtagande agenten underlåter att följa de lagar, kan du ha möjlighet att begära skadestånd eller stämma för att få din bil tillbaka. Om du tror att dina rättigheter har kränkts, rådgöra med en advokat.
Undvika Återtagande

undvika risken för utmätning genom att vara försiktig om den del av skulden du ta på . Låt dig inte bländas att köpa en bil som stammar din budget. Kom ihåg att oväntade utgifter är inte riktigt oväntat - det finns alltid oplanerade-för kostnader. Endast detaljer är en överraskning. Om du faller bakom, kontakta dina fordringsägare direkt. De är ofta villiga att arbeta fram avbetalningsplaner, fördröja en betalning, eller refinansiera bilen med lägre utbetalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100699.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.