Vad är staplade oförsäkrade bilist täckning?

Helst ska alla bilister ha tillräcklig bilförsäkring för att täcka en annan förares sjukvårdskostnader om det finns fel i en bilolycka. Istället är den enda utvägen för ett offer för en olycka som orsakats av ett oförsäkrat bilist att stämma föraren. Men du kan lägga till extra försäkring för att er politik innan en olycka inträffar. Täckningen skyddar dig och dina passagerare skadades vid en olycka med ett oförsäkrat eller underinsured förare. Om du bor i ett av de 20 stater där det är ett alternativ, kan du stapla din täckning för att öka din potentiella utbetalningen. Definition

Staplade oförsäkrade bilist täckning avser kombinera flera bilar på en försäkring. Den oförsäkrade bilist täckning skyddar föraren i en olycka med en annan förare som inte har försäkring eller tillräcklig försäkring för att täcka medicinska räkningar. Täckningen gäller endast kroppsskada och är ytterligare en del av bil försäkring. Mängden av täckningen beror på antalet fordon du har på politiken.
Syfte

statligt uppdrag oförsäkrade eller underinsured bilist täckning skyddar dig från olyckor som en hit-and-run eller stor kollision. Täckningen är dock inte får täcka medicinska kostnader för dig eller dina passagerares skador eller inläggning på sjukhus. Stacked bilförsäkring, dock kan helt täcka sjukvårdskostnader --- speciellt om du har fler än två bilar på er politik.
Fördelar

primära fördel att stapling är ökad täckning. När du har mer än en auto utan stapling, förblir täckningen densamma för varje bil. Till exempel, $ 50.000 ostaplade försäkring med två bilar bara skyddar varje bil för det beloppet --- $ 50.000 vardera. Fördelen stapla försäkringen ökar täckningen. En $ 50,000 staplade försäkring ökar med antalet bilar du har på politiken. Således, om du har tre bilar på politiken, ökar din täckning till $ 150.000 för varje bil. En annan fördel med stapling försäkring tillåter dig att eliminera gapet mellan underinsured bilist täckning och ditt statligt uppdrag politiken.
Överväganden

Stacking din bilförsäkring kan öka dina premier. Staplade oförsäkrade bilist täckning erbjuds inte i varje stat, cirka 20 stater tillåter dig att stapla täckning bilförsäkring. Innan beslut fattas om täckningen är bäst för dig, se över din statliga lagar eller fråga din agent bilförsäkring för att se till att det är ett alternativ. Du kan stöta på högre avgifter om du vill överföra en ostaplade politik i en staplad politik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94415.html

Previous:
Next: No

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.