Hur man ansöka om en SR22

Om du någonsin har haft din bil licens återkallas eller tillfälligt på grund av kränkningar inklusive rattfylleri, obetalda böter, oförsäkrade olycksfall eller underlåtenhet att följa lagar motorfordon, måste du ansöka om SR22 försäkring till har din körning privilegier återinföras. SR22 försäkring intygar för Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd att du har ansvarsförsäkring för motorfordon. Du behöver ingen politik genom ett försäkringsbolag som meddelar DMV om ditt ansvar täckning. Instruktioner
1

Kontakta en byrå Bilförsäkringar godkänts av din statens DMV för att begära en SR22 motorfordon arkivering ansvarsförsäkring. Du kan också ha en mäklare-fil för dig. Ha dokumentation redo att du har betalat alla utestående skulder och böter för trafikförseelser och deltog i några domstol beordrade program, till exempel AA-möten för rattfylleri brott.
2

Begär en handläggningsavgift citat från Försäkringskassan. Avgiften kan variera mellan byråerna. Shoppa runt på olika myndigheter antingen via telefon eller online. Välj det bästa handläggningsavgift och betala byrån. Köp minsta ansvar täckning för det fordon du äger eller "icke-ägare" ansvar täckning om du inte äger en bil.
3

Ta den minsta täckning för ansvarsförsäkring. Försäkringen kommer att variera beroende på svårighetsgraden av din körning brott och din körupplevelse. Din kurs kan påverkas av huruvida egendomsskador var inblandad, antalet personer (om någon) skadas eller dödas på grund av din körning olycka samt den stat där du är arkivering SR22. Kontakta din statssekreterare att köpa en rapport om din drivande post för att bekräfta dina brott.
4

Har försäkringsbolaget skickar ut SR22 till DMV. Du kommer att få en dubblett SR22 försäkring formuläret med dina policydokument efter att du har köpt din politik bilförsäkring. Vänta 30 dagar för att få SR22 från Försäkringskassan och ett brev från DMV om din status körning privilegium.
5

Bibehåll SR22 för lägsta 36-månadersperiod utan att låta politiken att upphöra. Om du låter din försäkring att gälla, annulleras eller upphör, är försäkringsbolaget skyldigt att lämna in en SR26 meddela DMV omedelbart om tillståndet i din ansvarsförsäkring. Detta kommer att resultera i DMV återkalla din körning privilegier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94413.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.