Statligt SR22 Krav

En SR-22 är en särskild blankett som utfärdats av ett försäkringsbolag till personer som behöver extra Bilförsäkringar efter att ha dömts för en allvarlig trafikförseelse. Förare med en solid drivande post och inga fällande domar på grund av körning kränkningar behöver inte oroa dig för att ha en SR-22, men många domstolar eller lagstiftning krävs att det efter vissa körning övertygelser som körning under påverkan (DUI) eller arbetar under påverkan (OWI) fällande domar. Gemensamma krav

De exakta kraven orsakar en SR22 vara nödvändig varierar kraftigt från land till land, och vissa stater kräver inte ens en SR22. Men många finns gemensamma regler mellan stater som kräver en SR22. Efter kör rättigheter återinsätts efter DUI övertygelse eller efter att ha dömts för körning utan försäkring förblir två av de vanligaste orsakerna till att en SR22 kan krävas. Underlåtenhet att lämna DMV med försäkringsbevis eller ansöker om en umbäranden licens fungerar också som vanligt krav stat till stat som en anledning till att behöva en SR22.
Befriad stater

Flera stater i unionen har inga SR22 krav. Som av 2010, har flera stater inte specifika SR22 krav såsom Delaware, Kentucky, Minnesota, New Mexico, Oklahoma och Pennsylvania. Men de stater kräver att alla som flyttar till dem som har fastnat med dessa krav fortfarande måste slutföra vad SR22 krav från sina gamla tillstånd. New York och North Carolina från 2010 inte har några lagar eller krav avseende SR22 täckning, och på grund av detta många försäkringsbolag kommer inte att erbjuda denna typ av täckning till individer som lever i dessa två delstater.


Bilaterala statliga Frågor

Regler för SR22 täckning förvirrande när man flyttar från stat till stat. Generellt är den övergripande regeln att om du får en SR22 i en stat men sedan flyttar till en annan, lagarna från det första tillståndet gäller. Den nya statens politik måste uppfylla de ansvar miniminivåer som krävs enligt den förstnämnda medlemsstatens regler och förordningar. Texas regler och förordningar går mer på djupet på SR22 än många andra stater. Vissa stater också kommer att kräva anmälningsavgifter när det gäller att få en SR22.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94410.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.