Hur får Bilförsäkringar Med inget körkort

lagligt att kunna köra i USA, är det nödvändigt att man måste besitta både ett körkort samt Bilförsäkringar. Många människor tenderar att tro att utan körkort, är det omöjligt att få Bilförsäkringar. Detta kan vara knepigt, men det är inte nödvändigtvis sant. Du kan få täckning för din bil, men kan du inte köra det utan en licens. Ett annat alternativ kan vara att få den typ av försäkring som gör att någon annan att köra din bil. Saker du behöver Flighter State Identification Card
Visa fler instruktioner
1

Kontakta ett försäkringsbolag och har din information lätt tillgänglig. Du behöver veta året, märke, modell och chassinummer, liksom registreringsskylten. Om du blir tillfrågad om ditt körkort nummer, helt enkelt förse dem med numret från ditt ID-kort och meddela Försäkringskassan att du är i processen att få ditt körkort.
2

Begär en försäkring som täcker din bil oavsett vem som kör. Detta gör att du ska kunna sätta din bil att använda även om du inte kan köra den, och kommer att täcka dig när du får din licens. Var medveten om att denna typ av täckning kan vara lite dyrare än en politik som enbart försäkrar själv.
3

arbetet med att få ditt körkort. Om du kan få försäkring, se till att du är minst arbetar mot att få din licens. Vissa företag, exempelvis Västra United och Unitrin har varit kända för att tillhandahålla försäkring utan att kräva en licens. Andra företag kan fastställa en tidsfrist eller kan kräva att du är i processen att få din licens. Lämna inte ett företag Bilförsäkringar med falska uppgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94407.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.