Hur man ansöker för låginkomstländer statliga bilförsäkring i New Jersey

I New Jersey, den särskilda Automobile Insurance Policy (SAIP) erbjuder ett alternativ för hushåll med låga inkomster att få prisvärda bil försäkring. Minska antalet oförsäkrade fordon på motorvägarna i New Jersey är den främsta faktorn bakom planen, och samtidigt skydda bilister oavsett socioekonomisk status. Policyn ger begränsad täckning och är endast tillgänglig för dem som kvalificerar för federala Medicaid med sjukhusvistelse. Försäkringen täcker sjukvårdskostnader bara och kostar försäkrade $ 365 årligen. Saker du behöver
Giltigt körkort
Valid fordonsregister
federala Medicaid med sjukhusvistelse
Visa fler instruktioner
1

Besök en lokal agent bilförsäkring till anmäla sig till politiken. De flesta byråer erbjuder politiken, men om det finns ett problem att lokalisera en byrå, ett snabbt telefonsamtal till den personliga Automobile Insurance Plan (PAIP) kundservice linje kommer att hjälpa till att lokalisera en byrå. Den PAIP kundservice numret är 1-800-652-2471.
2

uppvisa ett giltigt Medicaid-kort till en företrädare för Försäkringskassan. Det identifikationsnummer på kortet kommer att indikera om en Medicaid mottagare kvalificerar för SAIP.
3

underteckna och datera all dokumentation tillhandahålls av försäkringen företrädare. Policyn kommer att kosta $ 365 för året om betalas i två omgångar eller $ 360 i en enda, förskottsbetalning. Dessa är de enda två betalningsalternativ.
4

Bär försäkringen kortet tillhandahålls av agenten vid alla tidpunkter, inuti fordonet policyn omfattar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94402.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.