Vad är oförsäkrat bilist skydd?

Bilolyckor kan orsaka stora egendom och kroppsliga skador. Det finns en möjlighet att du kan fastna med någon som inte är täckning med en bilförsäkring. Om du äger en bil, kan oförsäkrade bilist försäkring täcka dina kostnader i händelse av en olycka där den andra föraren är juridiskt ansvarig för. Även om denna typ av täckning krävs inte, är det en bra idé att ha för extra skydd. Tala med ditt försäkringsbolag agent om vilken typ av täckning som är bäst för dig. Betydelse

oförsäkrade bilist täckning hjälper till att betala om den andra föraren inte har bilförsäkring eller föraren uppfyller de rättsliga kraven i sitt tillstånd, men inte tillräckligt för att täcka skador. Denna typ av täckning är oftast bärs av förare som inte har kollision täckning och det kan även omfatta skador som orsakas av en hit-and-run förare.
Typer

Om förare som är fel har täckning men det är bara statens juridiska täckning, betalar din försäkring gränserna för er politik efter avdrag för belopp som betalas av den andra föraren. Passagerare på ditt fordon omfattas också din oförsäkrade bilist täckning och kan få medicinsk behandling för sina skador enligt denna täckning.
Funktioner

Två typer av oförsäkrade bilist skydd finns: egendom och kroppsliga skydd. Egendomsskador skydd kan betala för skador på kroppen av din bil. Det kan också hjälpa till med eventuella reparationer som behövs på fordonet som en följd av olyckan orsakats av oförsäkrade bilist. Kroppsskada skydd kan hjälpa till att betala för sådana sjukvårdskostnader som uppstår som en följd av kroppsskada från en olycka. Detta skydd kommer också att täcka förlorad lön i händelse skadorna från olyckan leda till att du missar arbete.
Missuppfattningar

Många tror oförsäkrade bilist skydd ingår i deras försäkring. Denna täckning är valfritt och måste beställas för att lägga till den i din politik. Dessutom är det inte obligatoriskt så försäkringsagent inte kan föreslå det till dig som ett alternativ.
Varning
p Om du är inblandad i en olycka, don 't försöka lösa problemet på egen hand. Kontakta försäkringsbolaget omedelbart eftersom inte gör gör kan leda till förnekande av din ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94397.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.