Hur får jag ansvarsförsäkring utan att ha en bil

flesta stater kräver varje förare att ha ansvarsförsäkring - oavsett om de äger en bil eller inte. Staterna gör detta för att skydda förare och de som de delar vägen med, i händelse av en olycka. Täckning för förare som inte äger en bil kallas Non-Ägare SR22 försäkring. Det ger bevis på att förare som inte är bilägare fortfarande kan uppfylla statens finansiella ansvar om de har en olycka och de är fel. Saker du behöver
kopia av din färdregistreringen
Förmåga att bevisa ekonomiskt ansvar - om så krävs
Förmåga att ge försäkringsersättningar
Visa fler instruktioner
1 stater kräver drivrutiner för att bevisa att de kan uppfylla det ekonomiska ansvaret.

reda på om ditt behov SR-22 försäkring. Ägaren (eller SR-22) Försäkringen kommer att tillfredsställa den minsta för skuldtäckning och bevisa att du uppfyller statens finansiella ansvar krav. När du skaffar SR-22 täckning, kommer försäkringsbolaget att ge officiell anmälan till staten att du uppfyller kraven.

Tänk på att körning är ett privilegium. Det är inte en rättighet. Varje förare har ett ansvar för att visa att de finansiella förutsättningarna för att täcka personskador och fastighetskostnader skador för en olycka som de orsakar.
2 Icke-ägare försäkring täcker skulderna för person-och egendomsskador.

Uppfyll obligatorisk ansvarsförsäkring täckning om du krävs av domstol eller avdelning av motorfordon. Detta är ofta nödvändigt om din drivande post innehåller flera trafikförseelser, olyckor, eller du har dömts för rattfylleri (DUI). Icke-Ägare SR-22 försäkring kan behövas för att upprätthålla eller återställa ditt körkort -. Även om du inte äger en bil
3 Många stater kräver SR22 täckning för flera olyckor och DUI brott.

Skydda dig från potentiella stämningar från en olycka som du orsakat när du kör någon annans bil. Bilen ägarens försäkring kommer att användas först att tillfredsställa personskador och skador på fastigheten. Om kostnaderna överstiger eller "maxa" deras täckning, din icke-ägare SR22 försäkring kommer att kliva i. Utan Non-Owner ansvarsförsäkring, kan bilägaren väckas och hållas ansvarig för att betala kostnaderna för skador och skador på fastigheten.

4

Använd icke-ägare SR22 försäkring för att spara pengar om du är frekvent bil hyresgästen. Du kan använda din egen ansvarsförsäkring istället för att betala av försäkringar (ofta vid höga hastigheter) från hyra bil företaget.
5

Utforska dina alternativ. Om du bara hyr en bil då och då, kan fortsätta att få en försäkring från uthyrning företaget vara din mest kostnadseffektiva alternativet.
P Om du använder någon annans bil ofta, diskutera betala för oförsäkrade bilist täckning på sina befintliga politiken.

Om upprätthålla eller återställa ditt körkort är inte viktigt, överväga andra former av transport, såsom samåkning, taxi eller kollektivtrafik.
6

Få en kopia av din förarens rekord . Kontrollera för noggrannhet. Vet vad försäkringsbolagen kommer att veta om din körning historia.
7

Gå online för att få en uppfattning om priser. Använd denna länk för att få prov offerter.
8

Tala med försäkringsombud och diskutera dina behov av icke-ägare SR-22 täckning. Få priser från en till tre agenter. En icke-ägare SR22 politik kommer nu att skydda dig, bilägaren och de som du delar vägen med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94396.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.