Definiera en Underinsured politik täckning Auto

Underinsured auto täckning skyddar en individ när han är inblandad i en olycka med en annan förare. Det hindrar en förare från att vara ekonomiskt ansvariga för skador eller medicinska räkningar som inte omfattas av en annan persons Bilförsäkringar. Definition

Underinsured täckningen är köpt med ett auto försäkring för att skydda en individ om hon är i en olycka med en person som inte har tillräcklig täckning.

flesta stater har låga gränser för hur mycket försäkringen en individ måste bära för Bilförsäkringar. Detta belopp kan visa sig vara för lite för att täcka medicinska räkningar och skador på egendom i en olycka. I så fall skulle den egna underinsured täckning betala mellanskillnaden.
Täckning

täckningen är uppdelad i två delar, kroppsskada täckning och egendomsskador täckning . Föraren och alla passagerare skulle täckas i politiken.
Kostnad

Underinsured täckningen är billigt i jämförelse med ansvar och omfattande täckning. I genomsnitt är kostnaden cirka 10 procent av hela premien.
Fakta

Enligt försäkringsrörelselagen forskningsråd och med januari 2009, en av sex förare På vägen har otillräcklig auto täckning eller ingen täckning alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94394.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.