Oförsäkrade bilist Law

Enligt CarAccidentAttorneys.com, 14 procent av alla förare i Amerika har ingen Bilförsäkringar. Att skydda människor från detta stora population av oförsäkrade förare, många stater har lagar som gäller för de oförsäkrade. Identifiering

Flera stater kräver att alla förare att bära åtminstone en viss mängd av täckning för skador från oförsäkrade bilister. Denna typ av försäkring kräver försäkringsbolaget att betala ut som om den person på fel hade försäkring. Dessutom kan lagen tillåta offret att stämma den oförsäkrade föraren för skadestånd.
Funktion

oförsäkrade bilist lagar finns för att skydda försäkrade förare från lidande skadestånd från dem utan försäkring och att ge förarna motivation att köpa Bilförsäkringar.
Överväganden

I de flesta fall bär folk inte bil försäkring, eftersom de inte har råd med det. Om oförsäkrade förare orsakar skada, kan han besitter inte tillräckligt med resurser för att det ska vara lönsamt för offret att stämma, därav anledningen oförsäkrade bilist försäkring väl rekommenderas.
Effekter

oförsäkrade bilist lagar ändras beroende på plats, men de flesta stater återkalla körning privilegier för oförsäkrade bilister tills de betalar för några skador eller skador.
Tips

Människor bör se över sina särskilda statliga lagar om vem som anses vara en godkänd förare av fordonet. Den statliga domstolen avgör oftast som får förmåner i en olycka med ett oförsäkrat drivrutin, eller som en oförsäkrade bilist försäkring täcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94393.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.