Behöver du Försäkring Om du inte äger en bil?

Förare som inte äger en bil är fortfarande ansvariga för någon bil de kör när en olycka inträffar. Det finns obligationer och politik tillgängliga för förare som inte äger ett fordon. Om en förare är fångad körning utan bilförsäkring, eller om fordonet inte är försäkrat, kunde föraren gripas och ställas inför juridiska problem. Vissa stater kräver en försäkring eller garanti för förare innan de kan testa sina körkort. Är en försäkring krävs? För att ta en förare test

, alla stater kräver en drivrutin för att ha försäkring. Föraren kan täckas inom ramen för en annan politik eller obligation, men det är ett krav. Licensen Presidiet kan neka en person från att ta ett körprov, om hon inte visar försäkringsbevis. Att inte ha försäkring är olagligt, och straffbart i en domstol.
Tillstånd från en politik ägaren

Om ägaren till en bil ger en icke-politik eller oförsäkrade individuella tillstånd att driva en bil, kan vissa försäkringsbolag täcker skadan. Inte alla försäkringsbolag utvidga denna tjänst till sina politiska medlemmar, så det är klokt att kolla med försäkringsbolaget innan du kör fordonet. Dock kan eventuella olyckor som orsakats av oförsäkrade förare orsakar premien för den försäkrade individen att öka som ett resultat.
Obligationer och icke-ägare policys

De licensierade förare som inte äger bilar kan köpa en drivande obligation, eller en icke-ägare försäkring. Denna bindning och policy är att förare som inte äger en bil men ibland kör. Denna politik omfattar oftast ansvar, medicinsk betalningar och oförsäkrade bilist täckning. Men icke-ägare politik eller obligationer försäkringar inte täcker kollision skador, uthyrning ersättning täckning eller bogsera ersättning.
Familjepolitiken

Familjer har försäkringar som täcker alla som listas i sitt hem som har ett giltigt körkort. De personer som nämns i politiken behöver inte äga en bil för att vara på den politiken. Med andra ord är alla individer på den politik som täcks under körning någon bil på politiken. Om en förare kör en bil som inte anges på familjepolitik, är han eller hon inte försäkrad att framföra fordonet, om inte politiken uppger något annat.
Hyrbil Täckning

När du hyr en bil, kommer en licensierad förare som inte har försäkring måste köpa försäkringar från hyra bil företaget. Detta kan vara mycket kostsamt, men hyrbil företag kommer inte att tillåta en förare att ta sina bilar utanför fastigheten utan försäkring. Dock kan de förare som hyr bilar med en större kreditkort inte köpa hyresgästen försäkring, beroende på typ av kredit kort som används och deras politik. Några större kreditkortsföretag ger Bilförsäkringar på hyrbilar som en perk för sina kunder. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94391.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.