Hur får försäkring utan körkort

Det finns många skäl för att inte ha ett körkort. De äldre som tvingas avstå sin licens, en blind person, någon med ett krampanfall, eller kanske du gjort ett misstag och förlorat dina licenser för en stund. Oavsett anledning, även utan ett körkort du fortfarande laglig möjlighet att ha en bil i ditt namn och att ha försäkring på den bilen. Kostnaden är mer än traditionell bilförsäkring, men värt att stanna täckt. Saker du behöver Review, en bil i ditt namn
Inget körkort
Visa fler instruktioner
1

har ett behov av denna typ av försäkring. Kontakta några olika försäkringsbolag, fråga dem om de ger försäkring enligt "blinda mannens avsättning". Jag vet progressiv erbjuder denna typ av täckning.
2

När du hittar ett försäkringsbolag som kommer att ge försäkring till en person utan körkort, måste du hitta någon som är villig att vara en licensierad drivrutin på politiken, denna persons namn inte på försäkringen, är de inte ansvariga för de betalningar eller eventuella olyckor. Det är bara en bestämmelse som krävs för denna bestämmelse.
3

Boka tid med en lokal agent för att försäkringsbolag, behöver den licensierade förare att inte komma med dig eller underteckna något , du kommer dock att behöva sina körkort nummer och födelsedatum. Gå till agenten, ge din handpenning och underteckna ett avtal som säger att om du är i en olycka och du är en drivande, är försäkringsbolaget inte skyldigt att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94390.html

Previous:
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.