Hur Uppdatera oförsäkrade bilist täckning

oförsäkrade bilist täckning ingår i din bilförsäkring endast om vald eller krävs av den stat man bor i. oförsäkrade bilist täckning skyddar dig från förare som inte har någon försäkring eller är under-försäkrade. Om att lämna in en ansökan för oförsäkrade bilist täckning, det finns åtgärder du behöver ta innan väcka talan. Läs vidare för att lära sig att hävda oförsäkrade bilist täckning. Instruktioner
1

Samla namn, adress, telefonnummer, registreringsnummer, tag-nummer och bilförsäkring information om andra personer inblandade i olyckan. Chansen är att du inte kommer att känna den andra föraren är oförsäkrat tills en ansökan lämnas in, det är därför det är viktigt att samla all information du kan vid tidpunkten för olyckan.
2

Tala med vittnen och be om deras namn och telefonnummer för senare kontakt. Om polisen inte har kallats, behöver du vittnesuppgifter. Om polisen kallas, kommer många vittnen lämna innan polisen anländer Addera 3

Få en kopia av polisanmälan om polisen har kallats,. Aldrig erkänna fel, eftersom det kan påverka din anspråk. Polisen kan ha möjlighet att avgöra om den andra föraren är oförsäkrat vid denna tid. Hitta felet bör överlåtas till polisen och skadereglerare att upptäcka.
4

Skriv ner allt du kan komma ihåg om olyckan. Inkludera datum, tid och plats för olyckan. Skriv ner de trafik-och vädersituation före och under olyckan. I detalj, skriva hur olyckan hände. Försök att skriva allt medan det fortfarande är färskt i minnet.
5

få kopior av eventuella medicinska rapporter, akuta rapporter rum, medicinska och receptbelagda räkningar om det har varit skador i olyckan. Om ytterligare behandling eller läkarbesök behövs, spara alla räkningar för försäkringsskada.
6

Kontakta din bil försäkring med alla detaljer. Antingen ringa din lokala agent eller huvudkontoret för att rapportera ditt påstående, även om du inte har gjort något fel. Vissa försäkringsbolag har online skadeservice samt. Ha din politik till hands när du ringer. Ditt försäkringsbolag kommer att grundligt utreda och kommer att kontakta företaget bilförsäkring för den andra föraren. Om den andra föraren befinns vara under-försäkrade eller oförsäkrade, kommer din egen bil försäkringsskydd sparka in om du har köpt oförsäkrade bilist täckning.
7

få uppskattning för skador på din bil eller egendom . Det föreslås att du får minst tre uppskattningar från ansedda reparationsverkstäder. Din egen bil försäkringsbolag kan ha en verkstad som de använder, men se till att du får mer än bara den butiken uppskattning.
8

Gör kopior av all denna information om dig själv, samt en kopia försäkringsbolaget. Gör kopior av alla nya medicinska räkningar eller utgifter du drabbas av en olycka, och rapportera dem till din bil försäkringsbolag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94387.html

Previous: No
Next:

Oförsäkrade bilist Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.