Hur man använder ett godkännande för en icke-Owned bil

Skydda ett företag eller familjens tillgångar genom att äga heltäckande bil försäkring för att täcka alla möjligheter är ett viktigt verktyg för riskhantering för att minimera risken för ekonomiska förluster. Även om vissa ägare försäkringsskydd icke-ägare förare i vissa situationer, är det bäst att planera för de undantag från regeln att vara säker. Icke-ägare auto täckning i allmänhet till den primära politiken som ett stöd. På grund av de höga kostnaderna i samband med bilolyckor, är det viktigt att förstå omfattningen av din risk som förare. När du faktor i möjligheten för fysiska skador, kan kostnaderna skjuta i höjden. Instruktioner
1

granska all bil försäkringar eller rådgöra med ägarna till bilarna du kör för att avgöra om du omfattas som en icke-ägare och i vilken utsträckning du omfattas. Hitta namnet på en betrodd försäkringsagent för att diskutera den information du hittar att bestämma hur man ska gå vidare.
2

Konsultera en försäkringsagent för att få råd om att köra ett företags fordon vid behov. Kommersiella försäkring är utformad för att täcka eventuella olyckor som inträffar när fordonet används för bolaget business.To garanterar täckning i alla fall, är det viktigt att få icke-ägare försäkring för alla förare som kan använda kommersiella fordon för personligt bruk, eller uppfattas som fordonet används för personligt bruk.
3

Bestäm sannolikheten för att hyra eller leasa en bil. När det är troligt att en förare kommer att hyra en bil mer än tio dagar per år, är försäkringskostnaderna för att få icke-ägare täckning ofta billigare än att köpa försäkringar från biluthyrningsfirman. Vissa kreditkort erbjuder också hyra bil försäkring.
4

Företagare bör konsultera en försäkring expert om en icke-ägare försäkring påskrift för att skydda företagets intressen. I händelse av en olycka, kan den kommersiella försäkringsbolag inte vara skyldig att betala ett krav om det kan fastställas att fordonet kördes för personligt bruk vid tiden för olyckan.
5

Undersök sannolikheten att du kommer att köra en annan persons bil. Även om många ägarnas försäkringsskydd drivrutiner andra än ägaren, reglerna är strikta om hur ofta bilen drivs av samma gäst föraren. Hellre än att ta risken att täckningen kan nekas i händelse av en olycka, försäkringsbranschen råda förare som kör andras bilar för att rådgöra med en försäkringsagent och att lägga icke-ägaren påskrift som en försiktighetsåtgärd för att täcka alla tänkbara omständigheter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94386.html

Previous:
Next: No

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.