Hur att amma för första gången

Som ett första-gången mamma du kan vara nervös om ammar ditt barn, och det är att vänta. Amning ger ditt barn med nödvändig näring och samtidigt skapa en bindning upplevelse mellan dig och ditt barn. Den amerikanska kongressen för obstetrik och Gynekologer rapporterar att bröstmjölken innehåller antikroppar för att hjälpa ditt barn att utveckla försvar mot infektioner och att amning sänker risken för plötslig spädbarnsdöd (SIDS). Amning för första gången kan vara stressigt, men med beslutsamhet och tålamod, kan nya mammor lära sig denna viktiga färdighet och njuta av dess belöningar. Saker du behöver
omvårdnad kudde
Omvårdnad trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera dig själv i ett bekvämt läge, med omvårdnad kudde för att justera nivån på komfort. Omvårdnad kuddar kan stöttas under armarna för höjd medan du håller ditt barn, eller de kan vara fyllda bakom ryggen för behövde stöd. The cross-vaggan hold är idealisk för första gången utfodring, enligt Mayo Clinic. För att uppnå detta, sitta rakt upp och vagga barnet i ett "U"-form med din arm, stödja barnets huvud och ryggrad. Välj en ammande ställning som är bekvämt för dig och ditt barn.
2

Cradle ditt barn bekvämt, säkerställa att barnets huvud och hals har tillräckligt stöd.
3 < p> Dra ditt bröst ut, utsätta din bröstvårta för ammande barnet, och dra ditt barn på ditt bröst. Ibland nyblivna mammor klagar över att deras bröstvårtor är inverterad eller lägenhet. För att råda bot på detta, borsta på den med fingret eller ammande trasa. Detta kommer härda fästet lite så den sticker ut.
4

Sikta din bröstvårta till barnets läppar och skjut försiktigt in hennes mun. Om det behövs, pressa en liten mängd mjölk att uppmuntra ditt barn att ta den nödvändiga näring. Detta steg kan ta flera försök innan bebisen spärrarna på bröstvårtan, men andra gånger det händer omedelbart. Se till att barnet tar så mycket av din vårtgården som möjligt, vilket är den mörka området runt bröstvårtan.
5

Håll ditt barn bekvämt medan hon matar så länge som det behövs, eller tills din nyfödda får fullständig eller somnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94385.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.