Hur får man en hyrbil Efter en bilolycka

Där är du, vänta på sin tur vid en stoppskylt, när du drabbas av någon som kör en bil dubbelt så stor som din. När du lämnade hem den morgonen du inte hade någon anledning att tro att du inte skulle återvända i samma fordon du har kört i flera år, men i en bråkdels sekund har allt förändrats. Förutom att ge förklaringar till polisen och göra med skador, är ett viktigt nästa steg för att få en hyrbil att köra tills din uppgick fordon kan ersättas. Instruktioner
1

Skaffa den andra förarens försäkringsbolag information, inklusive företagets namn, ett telefonnummer och namnet på en person att kontakta.
2

Få en kopia av olyckan rapporten från polisen. De flesta gånger felet bestäms vid olycksplatsen. Vem bär skulden kommer att avgöra vars försäkringsbolag kommer att täcka kostnaderna för hyrbilen.
3

Ring din försäkringsagent att vidarebefordra information om försäkringar från andra förare inblandade i olyckan.

4

Kontakta ansvarig part försäkringsbolag för att få en fordran nummer. Om ditt försäkringsbolag kommer att betala för hyra, diskuterar ett påstående nummer med din agent när du ringer henne att vidarebefordra information om försäkringar från den andra berörda personen.
5

Besök en biluthyrare och fyll i pappersarbete att hyra en bil. Detta kommer att innebära att tillhandahålla uthyrningsfirman med påståendet nummer och kontaktuppgifter för det försäkringsbolag som är ansvarig. Du kommer att behöva ge ett kreditkort för att betala för din hyra på den tiden. Den biluthyrare kommer att ge en kopia av fakturering till lämplig försäkringsbolaget, och du kommer att få ersättning för kostnaden för att hyra bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94384.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.