Hur Uppdatera Biluthyrning skada med American Express

En av fördelarna med att vara ett American Express Card-medlem är automatisk försäkring för hyrbil skada. Nyckeln till att aktivera denna förmån är att boka och betala din hyra med ditt American Express-kort och att avböja Skadeförsäkring (CDW) erbjuds av biluthyrningsföretaget. Om du följer alla avtal mellan dig och biluthyraren samt avtalen med American Express, lämna in en fordran är ganska enkel. Saker du behöver
American Express Computer card hotell med Internetanslutning
tillgång till en telefon
Hyresavtal
American Express Kortmedlem Insurance Plan
Skadebedömning från biluthyraren

Visa fler instruktioner
1

Reserve och betala för din hyrbil med ett American Express kreditkort som att du är den viktigaste kontoinnehavaren eller behörig användare av. Avböja CDW eller liknande alternativ från kommersiella biluthyrningsfirman genom arbetet med att påbörja "jag avstår" i hyresavtalet.
2

Följ riktlinjerna från båda hyresavtalen och American Express Försäkringsskydd för att undvika att ditt påstående förnekas. Detta inkluderar den typ av bil du hyr, omfattningen av din täckning baserad på vilket kort du använder och återstående den främsta drivkraften /ansvarig part av fordonet under hyrestiden. Låt inte någon annan att driva bilen när som helst för att undvika tvister och förnekanden av några krav.
3

antingen ringa American Express hävdar division avgiftsfritt i USA på (800 ) 338-1670, eller på (440) 914-2950 från övriga platser utanför USA inom 48 timmar efter skada eller förlust. Om detta inte är möjligt, kontakta så snart som det rimligen är möjligt. Du kan också lämna din ansökan på nätet i samma tidsram.
4

Fyll i alla ansökningsblanketter helt och återgå till American Express med all erforderlig dokumentation, inklusive en specificerad reparation räkningen, kopia av bevis- av-avgiften till ditt American Express-kort för uthyrningen, polisanmälan om tillämpligt, foton av skadorna om sådana finns, kopierar en kopia av kortinnehavarens personliga Bilförsäkringar eller notorized skrivelse av någon försäkring, för alla anspråk dokument och korrespondens från hyrbil företag , en kopia av hyresavtalet - fram och bak - visar när bilen checkas ut och in, annat försäkringsskydd, samt en kopia av Kortmedlemmens giltigt körkort eller annat bevis (dvs. licensnummer om hyresavtal) som Kortmedlem är en juridisk förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94373.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.