Hur hitta billig bilförsäkring i Spanien

Besökare till Spanien och bofasta är ständigt frågar hur man hittar billig bilförsäkring i Spanien. Spanien har obligatoriska 3rd party lagar ansvar täckning. Böterna för att köra utan försäkring i Spanien är rejäl. I själva verket är obligatoriskt att bära ditt försäkringsbevis med dig och vid alla tidpunkter. Invånare i Spanien kommer förmodligen inte ha alltför svårt en tid att hitta billig bilförsäkring i Spanien. Spanska är ett primärt språk för dem och deras bilar är registrerade i Spanien. Besökare och utflyttade kan ha en mycket svårare tid. Vi kommer att omfatta båda typer av förare och hur man hittar billig bilförsäkring i Spanien i den här artikeln. Instruktioner
1

Invånare i Spanien kommer att ha sitt fordon nästan säkert att ha sitt fordon registrerat i Spanien, det enklaste sättet för en invånare att hitta billig bilförsäkring i Spanien är antingen ett sökverktyg (vara säker och specificera Spanien) eller en självständig försäkring representant. Det måste vara en spansk myndighet om bilen är registrerad i Spanien. Det kan tyckas komplicerat men det är lagen. En online-sökning bilförsäkring sökverktyg ger dig de skattesatser och jämförelsetalen täckningen för varje bolag. Skriv bara in "bilförsäkring Spanien jämförelse" ska du komma upp med flera företag som erbjuder att jämföra priser med andra. Vara medveten om vissa företag inte kommer att försäkra högpresterande fordon och du kommer att behöva innehålla information om din fordonstyp med din ansökan om försäkring.
2

De människor som är mest sannolikt har svårast att få billig bilförsäkring i Spanien är turist, och utlandsstationerade. För dem som har fört sitt fordon som är registrerat i ett annat land i synnerhet i Storbritannien, det finns ett par steg du bör följa för att vara säker på att du är försäkrad på den billigaste som möjligt. Försäkring priser i Spanien är några av de lägsta priserna i Europa, men det är lagen i Spanien som endast Spanien registrerade bilar kan vara försäkrad genom ett spanskt försäkringsbolag. Europeiska försäkringsbolag i allmänhet fråga en automatisk grönt kort så du omfattas i andra europeiska länder. Inte så med Storbritannien, vilket begränsar den tid som de kommer att förlänga ett grönt kort, x antal dagar under ett år. Innan ditt besök, kommer folkbokförd i Storbritannien med en brittisk registrerad bil vill kontakta sina försäkringsbolag och om deras täckning kan förbli i kraft i Spanien och hur länge.
3

Du kan också hitta bilförsäkring i Spanien genom ett europeiskt baserad försäkringsbolag med en filial i Spanien. Detta är tillåtet enligt lag där. Du kanske vill vara medveten om, att priserna är ofta allt annat än billigt om du måste välja det här alternativet.
4

sista alternativet är för utlandsstationerade eller personer på utökade besök från Storbritannien med ett brittiskt registrerat bil, oftast om du tillbringar över 6 månader i Spanien kan du bli tvungen att ta ut en särskild europeisk försäkring eller försäkra din bil genom en brittisk bil försäkringsbolag med en filial i Spanien. Hur lätt det är att hitta billig bilförsäkring i Spanien beror på var bilen är registrerad och den politik som gäller från din nuvarande försäkringsgivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94372.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.