Biluthyrning Alternativ

Oavsett vilket företag du väljer, måste du skaffa försäkring för en hyrbil. I de flesta fall kommer din personliga bilförsäkring täckning omfatta hyra fordon. Liknande begränsningar och undantag som gäller för din personliga bil gäller oftast hyra fordon. Till exempel, sannolikt försäkringsskydd kommer att nekas för avsiktliga olyckor eller bedrägliga påståenden. Se till att se över din försäkring och kontakta en representant för att kontrollera täckning. Grunderna

Enligt Biluthyrning Express, kan dagsböter för hyrbil försäkring (Skadeförsäkring, olycksfallsförsäkring, samt personliga effekter täckning) varierar från $ 15 till mer än $ 30. Dock är en försäkring från uthyrning företaget frivilligt och kan vara minskat. Genom att acceptera täckning direkt från uthyrning företaget, betalar du inte ansvarig för någon skapade skador medan fordonet är i din ägo.

Inse skillnaden mellan att köra oförsäkrat (med absolut ingen täckning) kontra underinsured (med otillräcklig täckning för att betala för dina skador). Om du är oförsäkrade och hyra en bil, sedan hyrbil företaget kommer att hålla dig personligen ansvarig för alla skador tillsammans med förlust i förväntade vinster (som bilen inte kan hyras medan den repareras). Du kan bli stämd och tvingas betala en dom.
P Om du är underinsured, då din försäkring inte kommer att betala för alla hyrbil skadestånd. Till exempel, om du hyr en dyr bil som var, då du kommer att vara ansvarig för skillnaden mellan bilen kostnaden (t.ex. $ 45.000) minus din bilförsäkring täckning maximum (t.ex. $ 20.000).

Funktioner

Många försäkringsbolag kommer att utvidga skyddet till hyrbilar. Så när du kör en hyrbil, du kör inte utan försäkring. Precis som med din egen bil, om du får inblandad i en olycka med en hyra, måste du lämna in en ansökan och betala din självrisk. En fördel med att köpa försäkringar från hyrbil företag är att om du är inblandad i en olycka med en hyra, kommer du inte oroa dig för att ringa ditt försäkringsbolag.
P Det finns olika sätt för din personliga försäkringsbolag att förneka täckning på en hyra - även om de ingår i din personliga politik. Till exempel kan du få nekas om du hamnar i en olycka av staten när hyresavtalet uttryckligen begränsar av staten körning. Ditt försäkringsbolag kan också undvika att betala för en olycka om en obehörig förare körde hyran eller om polisen Rapporten nämner att du körde under påverkan av alkohol.
Överväganden

Överväg att använda ett kreditkort för uthyrning försäkringsskydd så många kreditkortsföretag utöka täckningen när du använder ditt kort för att hyra en bil. Innan förlita sig på ditt kreditkort, kontakta en representant och bekräfta täckning. Till exempel, vissa kreditkortsföretag kräver att du helt förkastar täckning som erbjuds av biluthyraren. Enligt creditcards.com, kan ditt kreditkortsföretag vägra att tillhandahålla primära täckning, så du måste lämna in en ansökan med din personliga försäkring innan kortet bolaget kommer att betala.

Du bör inspektera din hyrbil med säljare innan du lämnar den hyrbil lokaler för att markera all befintlig skada. Förstå rapporteringskrav för ditt kreditkort och bil försäkringsbolag. Till exempel kanske du måste lämna in en ansökan inom 30 eller 45 dagar. Försäkring från din egen bil eller kreditkort vanligtvis inte kommer att utvidgas till hyrbilar när du reser internationellt. En annan vanlig undantag uppstår om du hyr exotiska eller dyra bilar, som ofta inte kommer att omfattas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94371.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.