Är My Car Insurance Coverage Bra för hyrbilar?

Hyra en bil för en semester eller affärsresa är en nödvändighet för många resenärer. Som med din egen bil, kan du vara ansvarig för eventuella skador som kan uppstå när du sitter bakom ratten. Du har flera sätt att skydda dig själv ekonomiskt, och ett är att använda din egen bilförsäkring. Täcker en hyra

flesta auto försäkringar i USA omfattar hyrbilar, så länge du eller en familjemedlem på politik hyrt bilen. Om du ska på en affärsresa, kolla er politik för att se om täckningen är tillämplig.
Kontrollera din politik
Look

för språk på din försäkring som diskuterar täckning av "icke-ägda" fordon, vilket kan vara bilar, lastbilar, skåpbilar eller släpvagnar.
Limited Liability

Vissa försäkringsbolag skriver hyrbil försäkring täckning i den politiska ansvar avsnittet. I så fall bör du kontrollera din fysiska gräns ansvar skador, vilket är den mängd skada politik kommer att täcka i en olycka där skuldtäckning tillämpas. Om det är mindre än värdet av den hyrbil, kan du få betala mellanskillnaden själv. Addera Vad som inte omfattas

din bil försäkring inte kan täcka uthyrning av en flyttbil, vattenskotrar, ATV eller motorcykel. Ring ditt försäkringsbolag för att se.
Skydda dig

innan du hyr en bil, ring ditt försäkringsbolag för att ta reda på vad din försäkring täcker. Fråga hur en fordran för skada på en hyrbil kan påverka din självrisk och framtida premier. Om du inte vill använda din auto politik på en hyrbil, kan du antingen köpa Skadeförsäkring att hyra bil företaget säljer eller betala för uthyrning med ett kreditkort som erbjuder hyrbil försäkring.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94369.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.