Hur att förhandla med Biluthyrningsbolag för Damages

När du returnerar en hyrbil, kommer fordonet att inspekteras för att kontrollera eventuella skador som inträffade när det var i din ägo. Företaget kan försöka att debitera dig en upprörande pris om de hittar skador. Förhandla med biluthyrningsföretaget kan hjälpa dig att spara på kostnaderna för att reparera skador på bilen. Instruktioner
1

eventuella skador som fanns på bilen innan du hyrt den och presentera den här informationen till hyrbilsföretaget. Inspektera bilen för skador innan du lämnar partiet. Vidarebefordra dessa poster till biluthyrningsföretaget i syfte att visa någon tidigare skada som de försöker ta betalt för vid återlämnandet av fordonet.
2

Gör biluthyrningsfirman adekvat dokumentation av skadorna. Om företaget går efter dig om pengar, måste de bevisa att en inspektion har genomförts och att skadan uppstod när i din ägo. Be om en kopia av alla rapporter som rör påståendet.
3

Be att reparera skadan med en egen mekaniker. Vissa biluthyrningsföretag kommer att tillåta dig att fixa bilen på egen hand och sedan tillbaka. Detta kommer att kosta dig mindre än att behöva betala dem kontant för bucklor eller repor.
4

överklagar beslutet om allt annat misslyckas. Kontakta huvudkontoret för biluthyrning företaget och be om en tvist för att vara öppen. Låt den representativa veta varför du känner att du inte ska behöva betala det belopp som anges till dig för skadorna. En utredning kommer att lanseras och du kommer att meddelas om eventuella ändringar av fordran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94368.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.