Hur att undvika bedrägerier på Hyrbilar

Hyra en bil ska vara en enkel, okomplicerad sak. Tyvärr har vissa biluthyrningsföretag försöker pressa så mycket pengar ur sina kunder som de kan. Det bästa sättet att undvika detta är att vara utbildad för att deras politik och dina rättigheter. Några av dessa är inte bluffar i sig, bara hyrbilsföretaget efter bokstaven i deras politik. Här är hur du skyddar dig när du hyr en bil. Instruktioner
1

Fyll tanken innan bilen återlämnas. Och genom att fylla, menar jag top off. Jag vet att du inte är tekniskt tänkt att göra detta men vissa biluthyrningsfirmor kommer att debitera dig en bränsle avgift om nålen inte på F. också fylla tanken precis innan han återvände till bilen och behålla kvittot.

2 p Om du behöver ändra din hyra planer, meddela byrån hyra bil så snart som möjligt. De kommer inte att tveka att debitera dig en "no show" avgift. Inte ge dem en ursäkt för att göra detta.
3

Plocka upp och lämna tillbaka bilen när du kontrakterats för. Detta innebär inte plocka upp det, eller tappa bort det tidigt eller sent. De kan ta ut en avgift (och de är withing sina rättigheter att göra så) om du inte returnera /pickup fordonet när du sa att du skulle.
4

Här är en stor en. Vissa mindre än ärliga biluthyrningsfirmor kommer att försöka sälja dig ytterligare bilförsäkring. Om du har bilförsäkring redan behöver du inte köpa detta. De kanske säger att deras försäkring täcker mer eller något annat. Köp inte det, om de insisterar, bara gå iväg Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94363.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.