Hur man har försäkring betala för en hyrbil

Om du är i en allvarlig bilolycka, kan du stå för notan för flera veckors hyra bil betalningar. Oavsett om din bil repareras eller du letar efter en ersättare efter yours har totalt, vidta åtgärder för att säkerställa uthyrning ersättning täckning så ditt försäkringsbolag kommer att plocka upp den hyrbil fliken. Instruktioner
1

Granska din politik Bilförsäkringar för att se till att du har en hyra ersättning klausul. Även om du kan vara på en strävan att hålla dina priser nere, är hyra ersättning täckning relativt billig för värdet, vanligtvis kostar mindre än $ 5 i månaden.
2

Förstå de politiska detaljerna. Uthyrning ersättning försäkring är oftast utformade för att täcka din hyra bil kostar bara om du är i en olycka eller din bil är stulen. Det täcker inte kostnaden för en hyrbil när din bil är i butiken för underhåll, karosseri, eller mekaniska reparationer samband med en kollision.
3

Kolla in logistiken för din täckning . Vissa försäkringsbolag gör föraren betala för hyrbil och ansöka om ersättning efteråt. Andra försäkringsbolag betalar biluthyraren direkt. Kom bara ihåg att du måste betala för att gas fordonet upp själv. Försäkring täcker inte dina bränsle kostnader.
4

Kontrollera din hyra återbetalning politik är tillräckligt för att täcka en hyrbil som kommer att rymma din livsstil. Om du äger ditt eget företag och behöver gott om lastutrymme, kan du behöva hyra en SUV eller minibuss. Om du har sex barn, vill du inte riskera deras säkerhet genom att fylla dem i en kompakt bil. Den genomsnittliga hyran ersättningen per dag är $ 30, men beroende på vilket område du bor och hur stor bil du behöver, kan du behöva uppgradera din politik till en högre daglig ersättningsnivå. Om uppgradering är inte ett alternativ, vara beredd att betala ur egen ficka för extra hyreskostnader. Ta reda på vad dina dagliga och per-olycka hyra gränser är
5

, och om de varierar med graden av olyckan. Många försäkringsbolag kommer att betala $ 25 till $ 35 per dag upp till maximalt $ 500 till $ 700, förutsatt att din bil är i kroppen butiken. De kan säga täckningen, men om bilen anses vara en total förlust och du samtycker till en uppgörelse.
6

Rapportera din olycka eller stulna fordonet omedelbart, innan du bestämmer var du ska hyra en bil. Många försäkringsbolag kontrakt med specifika uthyrningsföretag, och använda deras rekommenderade hyra leverantör kommer att effektivisera återbetalning processen.
7

Ring framåt till hyrbil företaget att reservera ett lämpligt fordon och diskutera betalningsprocessen med dem . Om försäkringen betalar dem direkt eller ersätter dig, är chansen biluthyraren kommer att be om en återbetalningsbar kreditkort deposition. De kommer att hålla ditt nummer på filen om du skadar bilen eller lämna tillbaka den utan bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94361.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.