Kalifornien Bilförsäkringar dödsfallskapital

Under kalifornisk lag, måste alla licensierade bilister har försäkring på sina fordon i händelse av en dödsolycka. Den minsta försäkringsbelopp en bilist kan göra är $ 10.000, om de inte kvalificerar för en låg kostnad, statsunderstödd försäkringsprogram. I det här fallet är det maximala försäkringsbeloppet $ 10.000, men det finns också en valfri högre nivå av täckning köparen kan välja om de vill. Minsta Täckning

Enligt kalifornisk lag, auto försäkring som omfattar dödsfallskapital är obligatoriskt. Skada eller död för en person skall omfattas av minst $ 15,000 politik. Skada eller död för mer än en person skall omfattas av en policy av inte mindre än $ 30.000.
Utbetalningar

Försäkring dödsfallskapital kan variera från företag till företag inom Kalifornien, men i de flesta fall, kommer auto försäkringar betala en bestämd summa för döden av den försäkrade föraren när att döden kommer som en följd av en bilolycka och att döden måste komma samtidigt antingen i bilen eller när du bli träffad av ett fordon, medan en fotgängare eller på cykel.
Tidsgräns

I de flesta politikområden, har dödsfall att inträffa inom 90 dagar olyckan att det skall finnas en utbetalning. Dessutom, i vissa politikområden det uttryckligen anges att försäkringstagaren måste vara kontinuerligt, helt handikappade mellan olyckan och tiden för dödsfallet, om det är dagar eller veckor senare.

Teoretiskt, om den försäkrade avlider mer än 90 dagar efter olyckan, då försäkringsbolaget kan försöka förneka döden som en direkt orsak till olyckan och därför vägrar att betala fordran.
Alternativ till Politik
< p> Annat än att ha ett ansvar politik, accepterar California Department of Motor Vehicles (DMV) tre andra metoder för ekonomiskt ansvar i händelse av en dödlig kollision. De är: en kontant insättning på $ 35.000 som måste vara i DMV: s ägo, en $ 35,000 obligation från en Kalifornien-licensierat företag, eller en DMV utfärdat själv försäkringsbevis. Kaliforniens DMV har ett ekonomiskt ansvar enhet som övervakar kontant deposition och själv-försäkring och sprider betalningar i händelse av en olycka med dödlig utgång.
Statligt sponsrad täckning

För förare som inte har råd med standard Bilförsäkringar Kalifornien har ett statligt stödda program bilförsäkring som täcker personskador och dödsfall. De maximala sådan politik kommer att täcka är $ 10,000 per person kroppsskada ansvar eller totalt upp till $ 20.000 för kroppsskada ansvar per olycka. Men för en extra kostnad, kan du lägga till upp till ytterligare $ 10.000 i täckning per person och $ 10,000 per olycka.

Bilister med bra körning poster och en kontrollerbar låg inkomstnivå är berättigade till statligt program och bilen till vara försäkrad kan inte vara värt mer än $ 20.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94359.html

Previous:
Next: No

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.