Bilförsäkring i Tyskland för militär personal

Flytta till Tyskland för ett militärt uppdrag tar en abrupt liv förändras, vilket kan innefatta röjning och omlokalisering. Längs dessa linjer, men det finns vissa fördelar. Militär personal kan få kvalitet bilar i Europa på att spara pengar på grund av några lokala skatter, och militären kommer att leverera bilen tillbaka till USA i slutet av ett uppdrag. Detta naturligtvis leder till frågan då hur man försäkra fordonet när du kör runt i Tyskland och Europa. Tyska lagen

Oavsett vara i den amerikanska militären, då stationerad i Tyskland och bilkörning, är försäkringar som krävs. Tyska lagarna anger förarna måste vara försäkrade, och militär personal är inget undantag. På ett minimum, måste en soldat bilförsäkring ha minst € 7.500.000 täckning för personliga orsakade skador och liknande täckning på 1 miljon euro för egendom och 50.000 euro för andra skador. Drivrutiner förväntas också producera försäkringsbevis på begäran och bära sådan dokumentation vid körning. I Tyskland detta bevis kallas en försäkring bekräftelse kort. Inte automatiskt Internationella

Trots att amerikanska försäkringsbolag generellt marknad att deras produkter kommer att täcka dig
amerikanska Försäkringsgivare vart du kör, är det ett felslut. I själva verket, enligt den amerikanska militären, ger många leverantörer inte försäkring för utländska orter som politiskt. Som ett resultat, innan de lämnar för Tyskland, se till att kolla specifikt med ditt nuvarande försäkringsbolag om de täcker i Europa innan reda på den hårda vägen.
Var att gå för service

Om du har för att säkra en policy när redan ligger i Tyskland, det finns många lösningar. Först brukar standarden vara USAA. Denna försäkringsgivaren är speciellt i branschen för att försäkra militär personal och deras familjer. De ger täckning produkter och tjänster för USA: s militära världen. Och USAA har ett antal kontor som särskilt i Tyskland för tilldelade personal.

Andra är Geico Insurance annat amerikanskt företag som kan erbjuda bilförsäkring utomlands också, bland annat Tyskland. Liknar USAA, kan de kontaktas via Internet eller telefon, och de har ett fysiskt kontor i Kaiserslautern, Tyskland.

Slutligen kan militär personal väljer att arbeta med lokala outfits och inköp från tyska företag direkt. Utanför många urbana baser finns många företag och agenter som kan ge riktlinjer som uppfyller militär personal behov.
Kostnad

politiska kostnader fluktuerar en hel del sedan Det finns flera marknadsaktörer försäkringsbolag spelare för militär personal. Dessutom finns de vanliga faktorer ingår att priset påverkar täckning. Dessa inkluderar mängden körupplevelsen, ålder, styrka och modell av bilen som ska täckas, lokalisering av typiska resor och olycksfall historia.

Vidare, leva och arbeta Tyskland är inte billigt. I själva verket, jämfört med USA levnadskostnader och med eurons styrka mot dollarn, är Tyskland ganska dyrt. Denna kostnad krypning återspeglas i försäkring priser, med kostnader på mellan 400 till 1.000 euro årligen, enligt USA: s militära nykomling guider. Nya militära medlemmar uppmanas att jämföra priser innan man köper.
Förebyggande åtgärder är nyckeln

körningen säker, kan lyda trafikreglerna och vara proaktiv om fordonssäkerhet undvika många försäkringar problem. Tyskland har ett antal väg-risker, inklusive höghastighets-områden, betydande förändringar väder säsong, och allmän praxis dricka med en böjelse för öl, som alla ökar risken för olyckor.
Skadeståndsansvar

Förutom grundläggande täckning, är möjligheten av skadeståndsansvar tillgängliga. Tyska lagstiftningen inte kräver en förare att ha ansvar gentemot tredje part, men det är inte en dålig idé om priset kan ges. Olika alternativ finns liknande den amerikanska politiken, inklusive omfattande, delvis och begränsad täckning i fall betydande fysisk skada eller dödsfall orsakas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94355.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.