Bilförsäkringar Definitioner av personskada skydd

Automobile politik täckning gränser brukar delas in i första part förmåner och tredjepartsleverantörer förmåner. Utomstående fördelar betala skadestånd till personer utanför en försäkringstagares fordon i händelse av en at-fel olycka. Personskada skydd betalar första part förmåner, som tar hand om försäkringstagaren och eventuella passagerare han kan bära vid en olycka, oavsett fel. Det finns många typer av personskada skydd täckning, men deras tillgänglighet varierar från stat till stat. Sjukvårdskostnader

personskada skydd täcker vanligtvis betalningar för en försäkringstagarens skador och skador av alla passagerare i sitt fordon vid tidpunkten för en olycka. Sådana betalningar kan innehålla sjukhusvistelse, läkarbesök och mediciner. Beroende på statens lag, kan en politik tillhandahålla medicinsk bekostnad täckning i procent av totala utbetalningar eller som ett visst belopp i dollar betalas per person.
Inkomstbortfall Fördelar

Om en försäkringstagare eller en passagerare i hans bil är skadad i en olycka och inte kan arbeta som ett resultat, kommer inkomstförlust eller löne förlust förmåner kompensera den enskilde för förlorad lön upp till de gränsvärden som anges i personskada skydd del av auto försäkring . Försäkringsgivaren kommer att göra betalningar för endast så länge som politiken ger, som omfattas av lagstiftningen i den stat i vilken politiken utfärdades.
Essential Services

Viktiga tjänster eller återvinning i personskada skydd kommer att betala en viss summa pengar varje vecka för hyrda hjälp att hjälpa till med vardagliga aktiviteter som försäkringstagaren eller passageraren är oförmögen att utföra på egen hand på grund av sina skador. Betalningarna kan täcka skäliga kostnader för snöröjning, matlagning, städning, gräsmatta vård och Pet Care.

Försäkringsbolagen brukar ge denna typ av täckning på en återbetalning endast. För att få förmåner, måste den försäkrade betala först för de tjänster själv och sedan lämna skaderegleraren med kvitton.
Begravningskostnader

I händelse av att försäkringstagaren eller en passagerare i försäkringstagarnas fordonet avlider som följd av bilolycka, kommer begravningen bekostnad täckning betala en viss summa mot begravning arrangemang.
statligt specifika Täckning

I "Inget fel" stater som Florida och New York, är personskada skydd täckning obligatorisk för all politik Bilförsäkringar. I vissa stater, dock är personskada skydd inte tillgänglig. Även stater där finns inte nödvändigtvis kräver auto försäkringsbolag för att ge alla tänkbara typer av personskador skydd nytta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94350.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.