Vilken bil försäkring täcker skador?

Bil försäkring är skapad för att hjälpa auto ägarna betala för skador som orsakas av olyckor. Beroende på din försäkring, kan detta inkludera kroppen skador på din bil och andra inblandade i olyckan. Det hjälper också de försäkrade täcker skadorna om olyckan. Ansvarsförsäkring
p Detta är den minsta täckning som krävs enligt lag. Det täcker bara de kroppsliga skador hos de människor du träffar.
Personskadeförsäkring

Endast politik med personliga omslag skada skydd skador till dig. Enligt Edmunds bil guide, täcker personskador skydd förlorade löner, medicinska räkningar och andra kostnader.
Underinsured /oförsäkrade förare Policy

Detta läggs till många ansvarsförsäkringar som täcker personskador och skador du orsakat av en förare som inte har tillräcklig försäkring eller inte är försäkrad alls.
Medicinska Gränser
försäkring

Car skador täckning erhålls genom dollarn belopp. Du kan välja täckning för så lite som $ 10.000 eller upp till $ 100.000. De flesta stater kräver minst $ 10.000 täckning för en enda person och upp till $ 100.000 för alla inblandade i olyckan. Addera Substitution
p Om du inte är på fel för olyckan , kommer ditt försäkringsbolag kämpa för att få räkningarna betalas av den person som är ansvarig och deras försäkringsbolag. Detta sker i en process som kallas regressrätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94347.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.