Hur får man en rättvis lösning i en personskada fordran på Car Wreck

Så du har varit inblandad i en bilolycka, nu vad? Den första och viktigaste att göra är att få vård. Förhoppningsvis dina skador är små och kom ihåg att bilar kan bytas ut. Om du inte körde på fel, då du är nu den skadelidande. Det är viktigt att gå vidare och vidta åtgärder för att skydda dina intressen och se till att du får en rättvis ersättning för din förlust. Saker du behöver
förklaring Sida av din personliga auto politik
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Du behöver en advokat eftersom försäkringsbolaget av vid -fel parti kommer att kämpa med näbbar och klor för att betala dig så lite som möjligt. Eftersom vårt samhälle är så stridslysten, räknar med att börja ta emot dussintals brev från advokater som vill företräda dig. Kolla in dem och fråga runt för andra råd för att hitta en advokat som specialiserat sig på personskada. Fick reda på framsidan vad deras andel är av alla pengar du får.
2

Se en läkare och /eller kiropraktor. De kommer att försena fakturerar dig tills målet har avgjorts. Föra detaljerade anteckningar om din tid från arbetet, tillbringade tid kommer att se läkare och exakt hur mycket tid du spenderar på telefonen behandlar dina skador. Addera 3

Läs din egen personliga politik bilförsäkring . Kontrollera dina deklarationer sida för att se om du har Med Pay (medicinsk betalningar) täckning. Se till att din advokat får en kopia. Detta blir extra pengar i fickan på avveckling tid.
4

vid fel försäkringsbolaget kommer snabbt flytta nöja bilens skador. Vara fast om vilket pris du vill. Om du har kvitton för eventuella senare reparationer utförda till din skadade fordonet, sedan presentera dem för ersättning. Personligen kolla på värdet av din bil, inte blint acceptera försäkringsbolagets värde.
5

När det är dags att sätta för dina personskador, står din marken på vad du tycker är rättvist. Din advokat uppgift är att förhandla och hjälpa dig att få mest pengar möjligt, så ta deras råd. Advokaten är för vid fel parti kommer att försöka betala dig det lägsta möjliga belopp. Om deras sista bud är inte så mycket som du vill, då du kommer att behöva arbeta med din egen advokat för att avgöra om det är värt risken att ta ditt fall till domstol och sätta framför en jury.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94345.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.