Vad gör du när PIP Täckning tar slut?

Standard personskada skydd, även känd som PIP, har ofta en gräns på $ 10.000 per olycka, vilket kan vara uttömda snabbt om förarens eller passagerarnas skador är allvarliga. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att säkerställa fortsatt service när din PIP täckning har uttömts. Håll koll på avgifter
p Det är viktigt att hålla reda på det belopp som har betalats ut under PIP politik så du inte oförberedd när fördelarna slut. Många människor antar att försäkringsbolaget kommer att hantera allt som rör olyckan och blir förvånade när behandling för skador nekas eller en räkning för tjänster erhålls som är mycket högre än den förväntade personen. Helt enkelt dokumentera och hålla en löpande summa av alla de betalningar som bil försäkringsbolag under din PIP täckning så att du kommer att vara medveten om när du närmar dig gränsen och behöver göra andra planer för att fortsätta din behandling utan att orsaka konkurs.

Transfer Care Health Insurance
p Om intensiv medicinsk intervention behövs och PIP fördelar har uttömts, då ansvaret för att betala för sjukvård kan överföras till primärvård försäkringsbolag eller Medicare, om du är berättigad. Alla behandlingar som sker under dessa planer måste följa planens riktlinjer och eventuella krav måste lämnas till hälso försäkringsbolaget för ersättning.

Även hälso försäkringsbolag kommer ofta täcker de nödvändiga förfarandena med några frågor, vissa försäkringsbolag och Medicare kräva återbetalning av de pengar som betalas för sjukvårdsförmåner från någon uppgörelse som du får från at-felet enskildes försäkringsbolag. Förmåner som betalas ut under din PIP täckning är inte föremål för återbetalning. Den ersättning från de pengar som erhållits i uppgörelsen kommer att variera beroende på vilken typ av sjukförsäkring plan och mängden pengar som betalas ut av sjukförsäkring plan för skador direkt relaterade till bilolycka.

Obligatorisk States

PIP täckning är obligatorisk i följande stater:

DelawareFloridaKansasHawaiiTexasUtahKentuckyPennsylvaniaOregonNew YorkMassachusettsMinnesotaMichiganNew JerseyNorth Dakota Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94344.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.