Vad är Florida No-Fault Insurance?

Florida är en av de stater som kräver att alla förare att ha no-fault försäkring. No-fel försäkring avser till personskador som kan uppstå under en olycka och är utformad för att praktiskt taget eliminera stämningar. Förare som inte följer lagarna kan få sina körkort privilegier tas ifrån dem. De Fakta

No-fel försäkring gäller även för säsongsmässiga invånare som bor i Florida i minst 90 dagar i taget. Förare som inte har no-fault försäkring kommer att få sin licens återkallad. Dock sker detta sällan med försäkrade förare, som auto försäkringsbolag försäkringsgivare är medvetna om dessa lagar (carinsurance.com).
Funktion

Florida no-fault försäkring gäller för medicinsk betalningar när det finns skador som uppstått under en bilolycka. I grund och botten, om en person blev skadad av en annan förare, skulle deras eget försäkringsbolag täcka kostnaderna, och inte den andra föraren är. Däremot gäller ingen orsak lagar inte skada på egendom. Den som är fel i en olycka kommer att täcka skador som görs till sitt fordon, liksom den andra föraren. Denna lag syftar till att förebygga stämningar mellan de förare som är inblandade i bilolyckor (carinsurance.com). Däremot kan skadade förare stämma i svåra fall, där deras skador inte täcks helt genom sin bilförsäkring (Insurance Information Institute).
Krav

Florida no-fault försäkring lagstiftningen kräver ett minimum av täckning på sin försäkring. Förarna måste ha ett personligt mängd skada skydd på minst $ 10.000. Dessutom måste de ha ett ansvar egendomsskada på minst $ 10.000 (carinsurance.com). Oförsäkrade bilist täckning är valfritt för Florida förare, och används för att täcka skador på ett fordon och skador gjorda av oförsäkrade förare.
Fördelar

Den främsta fördelen med att ha no-fault försäkring är att garantera medicinsk täckning om du är i en bilolycka. Dessutom är Floridians täckta när de befinner sig i en annan persons bil. För alla bilolyckor som sker i Florida, är andra personer som omfattas av fordonet under PIP. Dessa individer har andra medlemmar i hushållet och förare som använder bilen med ägarens samtycke. PIP omfattar även föraren och omedelbara medlemmar hushåll när utanför Florida, men sträcker sig endast genom Kanada och USA (carinsurance.com).
Avsättningar

I oktober 2007 löpte de ursprungliga no-fault lagar eftersom Florida lagstiftarna inte kunde komma överens om nya bestämmelser. I januari 2008 var dessa nya bestämmelser skapas. De nuvarande no-fault lagar ändrades för att förhindra försäkringsbedrägeri. Först var antalet leverantörer begränsas så att falska påståenden inte kunde göras på medicinska kliniker. Dessutom var gränser för medicinska avgifter inställd så att upprörande och falska påståenden skulle elimineras (Insurance Information Institute).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94342.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.