Hur att delta i en Viennese boll

Wien är kanske mest känd för sina stellar musikaliska arv. Efter allt, det var i denna romantiska stad som Mozart komponerade några av hans mest kända verk, och det var här som den klassiska dansen, vals, först populariserades. Varje vinter formella bollar hålls över hela staden som en hyllning till denna storslagna wienska tradition. Om du älskar att dansa och njuta lite pompa och ståt, överväga att besöka Wien under bollen säsongen att delta i en av dessa påkostade evenemang. Saker du behöver
danspartner
Dance färdigheter
Svart slips klädsel
Biljetter | Köpa Visa fler instruktioner
1

Planera din resa till Wien så det sammanfaller med bollen säsongen. Wiens ball säsong invigs med extravaganta Kaiserball på nyårsafton och varar till och med februari.
2

Välj bollen som bäst passar din stil och budget. Det finns många bollar för varje smak och pris. Detta kräver en del forskning. Du kan kontakta en resebyrå eller kolla på Internet efter mer information om tider, priser och arenor.
3

Köp dina biljetter tidigt, speciellt om du väljer en av de mest populära bollarna.

4

ta danslektioner för att borsta upp på din vals och andra åtgärder balsal. Du kommer att vilja kunna dansa som den wienska när du anländer. Det finns också dansskolor i Wien som erbjuder krasch kurser till turister under bollen säsongen.
5

Köp eller hyr lämplig klädsel. Dessa händelser är strikt svart slips, så män bör bära smoking och kvinnor bör bära en prydlig balklänning. Det finns många butiker i Wien som borga för turister där man kan hyra en prydlig outfit. Detta är definitivt mer ekonomiskt, plus att du kommer att vara säker på att ha en kostym som är lämplig för bollen du deltar.
6

Gå med ett datum. De flesta av bollarna är mycket traditionella, och endast män ber kvinnorna att dansa. Några av de mindre formella bollarna får inte vara så traditionell, men dessa är i allmänhet mindre extravagant.
7

Dance! Eller som man säger i Wien, "alles waltzen!" När du gör det till bollen och har haft showen sätta på av debutanter, är det dags för alla att dansa. Detta är ingen tid att vara blyg, så gå ut och visa det wienska vad du kan göra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94340.html

Previous:
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.