Hur får bilförsäkring för Köra tjänstebil för personligt bruk

Om du kör ditt företags bil för personligt bruk måste du se till att du har rätt typ av försäkring. De flesta företag täcker dig om du kör bilen för arbete, men detta kan inte vara fallet för personligt bruk. Beroende på arrangemanget du har med din arbetsgivare, kan du behöva ta ut en särskild politik bilförsäkring. Instruktioner
1

Fråga om vilken typ av täckning ditt företag ger dig. Täckningen kan gälla för din arbetstid och timmar på varje vardag eller helg. Varje resa du gör för personligt bruk kan klassificeras enligt en annan kategori.
2

Kontrollera om ditt företag har köpt en trädgård-sort personlig försäkring som täcker dig. Om så är fallet, är du redan täckta.
3

Kontrollera om din make eller vuxna barn kan använda den här bilen, och om de också omfattas av företagets policy.

4

Bedöma tillfällen och tider när du ska använda tjänstebil för personligt bruk. Fråga ditt företag om du omfattas för alla tider och resor. Om inte, köp en separat försäkring omedelbart.
5

Ring en försäkringsagent och få information om vilken typ av politik och erbjuds täckning. Vanligtvis en "drive-andra-bil" politik passar din målsättning. Kolla på hur många företag i ditt tillstånd tillhandahålla en sådan politik.
6

Kontrollera också för "icke-ägarens" försäkringar. Denna typ av täckning kan också vara bra för dig
7

Handla bästa citat från flera agenter.
8

Välj en politik med den lägsta premien. Ansvarsförsäkring bör räcka som du kan köra ditt företags bil bara ibland.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/personal-injury-insurance/94339.html

Previous: No
Next:

Personskada Försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.