Hur man registrerar ett nyttofordon som en RV

Din statens avdelning för motorfordon kräver fritidsfordon som ska registreras som sådant. Om du köper ett kommersiellt fordon och vill ha den registrerad som en husbil, kan du montera korrekt pappersarbete för att säkerställa att det är förenligt med lagen. Krav och avgifter varierar från stat till stat, men processen med att registrera din RV bör vara ungefär densamma. Instruktioner
1

Besök eller ring avdelningen av motorfordon i din kommun och fråga om de dokument och avgifter i samband med registrering av din kommersiella fordon som en husbil. Avgifterna varierar från stat till stat, men kan bero på vikt eller ålder av ditt fordon. I Idaho, till exempel, är anmälningsavgiften för en husbil dyrare än en nyare husbil. Ytterligare kostnader inkluderar fordonet plattor, en ny titel och skatter, om tillämpligt.
2

Bekräfta bilens registreringsdatum. Vissa stater, som Kalifornien, kräver nyttofordon registrering som en RV inom 10 dagar från mottagandet.
3

fylla i ansökan om titeln eller registrering genom att gå till den lokala DMV hemsida och utskrift det ut.
4

Ring din lokala DMV och boka tid för att registrera RV. Ta med dig det ifyllda ansökan om titeln eller registrering, ägarbevis, köpebrevet, övergångssumman och registreringsavgift och försäkringsbevis. Om du köpt din RV från en återförsäljare eller säljare, bör de förse dig med det intyg om titeln och köpebrev och kan hantera titel överföring och registrering för dig.
5

Ta på dig dina nya plattor och placera registrering dekalerna på din registreringsskylt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94338.html

Previous:
Next: No

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.