Texas Personlig Automobile Policy

State lag kräver att alla kör genom Texas har den finansiella förmågan att betala för en olycka är hans fel. Den Texas Personlig Automobile Policy är en standardiserad policy form som erbjuder åtta olika typer av täckning. Beroende på täckning, kan försäkringsbolaget vara skyldigt att erbjuda täckning i lag. Politiken avgör vem som omfattas i händelse av en olycka. Ansvar täckning

Ansvar täckning är den minsta täckning staten kräver för förare. Ansvarsförsäkring täcker den andra förarens kostnader. Täckningen är begränsad till politikens dollar gräns. Om försäkringstagaren har gripits på grund av olyckan, betalar policy för advokatkostnader och borgen upp till $ 250.

Beroende på politiken, kan det omfatta endast de som räknas upp på den politiska eller den kan omfatta försäkringstagaren och familj medlemmar. Vissa politikområden omfattar försäkringstagaren i andra fordon, inklusive hyrbilar.
Medicinsk betalningar

medicinska betalning täckning betalar medicinska och begravning räkningar till följd av olyckor. Täckningen omfattar betalningar för fotgängare och cyklister. Familjemedlemmar Försäkringstagaren och fordonets passagerare omfattas oavsett vem som var fel i olyckan.
Personskadeskydd

personskada skydd ( PIP) täckning erbjuder samma täckning som den medicinska betalning täckning. Förutom sjukersättningar, täcker personskada skydd täckning 80 procent av förlorad lön. Kostnaden för att anställa en vårdare för en person skadades i olyckan täcks också. På ett minimum, måste försäkringsbolagen erbjuder $ 2,500. Försäkringstagarna har möjlighet att öka täckningen. En försäkringstagare minskande täckning måste göra det skriftligen.
Oförsäkrade /under-försäkrade (UM /UIM) bilist täckning

Hit-and-run olyckor och olyckor orsakade av under-försäkrade eller oförsäkrade bilister omfattas av oförsäkrade /under-försäkrade (UM /UIM) bilist täckning när vald. Den kroppsskada UM /UIM betalar för medicinska räkningar, smärta och lidande, förlorade löner, vanställdhet och funktionshinder. Den försäkrade betalar inte en självrisk. Auto reparationer, skador på föremål inne i bilen och en hyrbil betalas av sakskada UM /UIM. Försäkringstagaren betalar den första $ 250 i reparationskostnader.
Collision Damage

Kollision täckning betalar kostnaden för att reparera eller byta ut en bil efter olyckan. Försäkringstagaren får kostnaden för bilens marknadsvärde minus självrisk. Alla långivare kräver försäkringstagare som fortfarande betalar på fordonet för att bära försäkring krockskador. Addera Arbetsrätt Bogsering

När fordonen inte är körbara, betalar försäkringsbolaget för bogsering avgifter. Arbetskostnader för tjänster, såsom däckbyten, omfattas. Tjänsterna måste vara förformad där fordonet blev orörliga.
Hyrbil Ersättning

hyra ersättning täckning betalar en fast daglig mängd för en hyrbil. Den täckta fordon ska ha stulits eller är i färd med en reparation. Reparationen ska vara ett politiskt täckt reparation.
Omfattande skador

Omfattande täckning betalar kostnaden för att ersätta eller reparera bilen när den är stulen eller skadas av vandalism, hagel eller brand. En hyrbil ingår i politiken när bilen är stulen. Försäkringstagarna måste rapportera bilstölder till polisen. Försäkringstagaren får kostnaden för bilens marknadsvärde minus självrisk. Alla långivare kräver försäkringstagare som fortfarande betalar på fordonet för att transportera stora täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94337.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.