Hur man säljer auto garantier

Garantier är skyddsplaner för bilar. De kan helt enkelt täcka reparationer till en viss bil del eller ett system i bilen, såsom överföring, eller ger täckning för delar, arbete för fel-och vägassistans. Garantier är fordon serviceavtal genom vilket tillverkaren eller säljaren lovar att utföra en reparation funktion om det behövs inom en tilldelad tidsram. Livstids garanti är inte vanligt i bilindustrin. Instruktioner
1

Granska garantin. Omvärdera täckning och utvidga det nödvändigt att göra det mer tilltalande för köpare. Intervju kunder. Fråga dem vad de förväntar sig av sina garantier eller vad de skulle vilja läsa om i sina garantier.
2

Var beredd på avslag grundar sig på fördomar om auto garantier. Better Business Bureau rapporter, "Klagomål till BBB mot företag som säljer utökade auto garantier ökade med 40 procent under 2008. Dessutom mer än 140.000 personer kontaktade BBB i 2008 för att fråga om företag som säljer utökade auto garantier."

Billiga 3

skriva om juridiska språket i garantin för att göra det lätt att förstå. Gör det tydligt och rakt på sak, så att kunderna inte får en känsla av att de blir lurade.
4

Bekanta dig med garantin som om du förbereder för en examen. I "Automotive Technology: A Systems Approach". Jack Erjavec skriver, "En grundlig förståelse av garantin riktlinjer och rutiner är också ett måste service rådgivare måste kunna förklara och kontrollera tillämpningen av garantier, serviceavtal, bulletiner tjänster och kampanj /återkallanden förfaranden. " Kunderna kommer att fråga dig och förväntar dig att få svar.
5

Gör en lista över fördelarna med att ha garantin. Använd dina kunders intervjuer för att begränsa att lista ner till de fördelar som ditt mål demografiska bryr sig om mest. Skapa en 15-sekunders säljargument för att hjälpa övergången från bilförsäljningen i garantin erbjudandet. Håll det kort.
6

Under säljargument för bilen, fungerar garantin i konversationen. Nämna det utan att gå in alltför mycket detaljer. Nämn tillräckligt om garantin att väcka bilen köparens intressen. När ger priset för bilen, inkluderar garantin som om bilen inte kan köpas utan det.
7

Re-fras fördelarna med att äga den automatiska garantin så mycket som möjligt. Ge kunden exemplen såsom minskad stress eftersom han vet att han har täckning om något går fel.
8

Gör en lista över eventuella invändningar. Efter varje invändning, utveckla en lista över möjliga genmälen. I samtal med bilköpare, omedelbart svara på några invändningar.
9

Dyk rätt in i din övergång uttalande direkt efter att du är säker på att bilen affären är solid. Be för försäljning jakande som om varje kund samtycker till det. Säg något om effekterna av, "Skulle du vilja garantivillkoren dokument skickas till dig också. Tala om garantin pris i form av dollar besparingar. Förklara för köparen kostnaderna för auto reparationer för fel om han inte har garantin .
10

Ge minst tre genmälen. Om kunden inte vill garantin, ge honom ett kort fönster av tid att ringa tillbaka om han ändrar sig. Följ upp med kunden inom denna tidsram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94333.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.