Inaktivera dagtid Lights i en Cheva Van

Chevy skåpbilar utrustade med varselljus (DRN) tänds belysningen så snart van är antingen påslagen eller tas i enheten. Denna funktion hjälper till att säkerställa mot körning med inga lampor på natten, och öka synligheten under tider av regn och dimma. Det finns dock tillfällen då du inte vill dagtid lampor på när Chevy van är igång - väntar på någon utanför ett hus eller på en enhet i biografen, till exempel. Instruktioner
1

Titta på din instruktionsbok för att lokalisera DRL säkringen. Varje Chevy fordon har säkringen på en annan plats. Om du inte har din instruktionsbok, besöka servicecenter på en Chevy återförsäljare och be en mekaniker att påpeka platsen för DRL säkringen.
2

Dra ut säkringen kontrollera DRN. I vissa bilar kan du bli skyldig att ersätta säkringen med en bygel säkring. I fordon som kräver en jumper säkring, om du inte sätter bygeln säkringen, kommer strålkastarna fungerar inte alls. Din bruksanvisning eller Chevy återförsäljare mekaniker kan ge dig råd om du behöver en. Du kan köpa en bygel säkring på bildelar butiker och från Chevy återförsäljare.
3

Slå på din Chevy van och se om de varselljus tänds automatiskt. Om lamporna tänds, kontrollera att du drog ut rätt säkring eller om du behöver bygeln säkring installerad.
4

Kontrollera att strålkastarna tänds när du slår på dem manuellt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94332.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.