Utah Automotive Försäkring Lagar

Som av 2010, är ​​Utah auto försäkring lagar fastställts av statens Department of Motor Vehicles och innehåller flera krav för alla förare kör ett motorfordon i staten. Bosatta och icke-bosatta i staten måste bära bevis på auto försäkring vid bilkörning och måste presentera bevis på begäran av en polisman. Auto försäkringar måste ge särskilda täckning och inställda mängder av täckning som fastställts genom nationell lag. Ansvar

att uppfylla statens Bilförsäkringar lag måste alla förare och fordon i Utah bär en ström, no-fault politik Bilförsäkringar under varje bil registrering år. Utländska aktörer som äger eller kör ett fordon i staten under en period av 90 dagar under de föregående 365 dagarna måste också föra en aktuell, no-fault politik Bilförsäkringar. Specifikt, Utah bilförsäkring lagar kräver förarna att behålla politik som ger ansvar täckning som täcker ett minimum på $ 25,000 per person och $ 65.000 per olycka för kroppsskada, och $ 15.000 per olycka för skada på egendom.
Personskadeprevention

Utah Bilförsäkringar lagar kräver också försäkringar för att ge ett minimum av $ 3.000 av personskada skydd. Denna täckning ger ett brett utbud av skydd för föraren av fordonet och inkluderar täckning för sjukvårdskostnader, förlust av viktiga tjänster som tillhandahålls av skadade förare (barnomsorg, städning, sjukvård, etc.), förlorade löner och begravningskostnader. Denna täckning är oftast förknippas med no-fault försäkringar.
Oförsäkrade /underinsured bilist

Oförsäkrade /underinsured bilist täckning är en annan av Utah obligatorisk Bilförsäkringar lagar som måste tillhandahållas av en bil försäkring. Denna aspekt av en auto försäkring kommer att betala en försäkrad förare och andra passagerare som skadas till följd av en olycka upp till den mängd täckning köpte i politiken. Att samla på denna bevakning skall vid fel drivrutin vara oförsäkrade, underinsured eller olyckan var en hit-and-run.
Valfritt Täckning

Fast inte krävs av Utahs lagar Bilförsäkringar, är omfattande och kollision täckning oftast en typ av täckning som krävs av långivare. Kollision försäkring täcker skador som görs till en förarens bil orsakad av ett föremål, en välta eller annat fordon. Omfattande täckning skyddar en bilägare från skador orsakade av skadegörelse, vind, översvämning, hagel, stöld, glas och eld. Vanligen är ägare av äldre bilar uppmuntras att avstå från omfattande och kollision täckning för att hålla försäkringspremier till ett minimum.

Förare i Utah också uppmuntras, om möjligt, att köpa täckning Bilförsäkringar överstiger de statligt föreskrivna minimibelopp . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94331.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.