Vad händer om min SR-22 Avbryter?

Ansvarsförsäkring krävs i de flesta stater, och om en person inte kan bevisa ekonomiskt ansvar, kommer han måste kunna bevisa att han har försäkringsskydd. De vanligaste skälet till att folk är skyldiga att lämna en SR-22 beror på ett rattfylleri (DUI) övertygelse. Lämna in en SR-22 kan vara dyrt, men är nödvändigt för att behålla ditt körkort. Vad är en SR-22?

En SR-22 är en form som måste lämnas in till staten motorfordon avdelning av ditt försäkringsbolag. Det sägs att den som kör fordonet närvarande genomför ansvarsförsäkring. En SR-22 krävs när en person är i en olycka eller gripits och dömts för en trafikförseelse men inte kan bevisa det ekonomiska ansvaret för kostnaderna. Föraren måste bevisa ansvar täckning innan de får köra igen. Krav varierar beroende på stat.
SR-22 Krav

De flesta stater kräver en person att bära en SR-22 för tre år i rad. En SR-22 kan avbrytas före detta treåriga åtagande från försäkringsbolaget på grund av utebliven betalning av försäkring. Om detta händer, de flesta stater kräver att du startar om och bära SR-22 för tre år i rad.
Straff SR-22 Avbokning

Förutom att behöva börja om på SR-22 treårsperiod, det finns andra mer allvarliga påföljder. Försäkringsbolaget är skyldigt att anmäla till DMV av utebliven betalning och uppsägning av din SR-22. DMV omedelbart upphäva din licens.
Komma SR-22 Reinstated

För att få din licens återinföras, kommer det att bli nödvändigt att ta försäkringen upp till datum, och be ditt försäkringsbolag för att refile din SR-22. Utöver detta måste du betala alla avgifter i samband med SR-22 arkivering samt några avgifter DMV inför för att återinföra din licens. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94328.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.