Hur man försäkra en buss för personligt bruk

Medan de flesta bussar som används för att transportera stora grupper av människor kommersiellt, kan du välja att köpa en buss och använda den utan någon ekonomisk vinning alls. Om du ska köra en buss, men kanske du vill ha försäkring på det, vissa påstår även kräva försäkringar för fordon som är registrerade via detta tillstånd. Det är lätt att få en försäkring på en buss, särskilt om det är för personligt och icke-kommersiellt bruk, eftersom en buss är försäkrad som en egen bil, men du kan räkna med att betala mer än du skulle när försäkra en bil. När du har den politiken, se till att hålla den i bussen hela tiden i händelse av olyckor och haverier. Instruktioner
1

Kontakt minst tre lokala försäkringsbolagen och boka tider för att träffa sina säljare. Försäkringsbolag som är verksamma i ditt tillstånd kommer att känna till försäkringstekniska riktlinjer och krav för bussar i det tillståndet, så det är bäst att arbeta nära där bussen är registrerad för att säkerställa att du har rätt täckning.
2

delta i sammanträdena. Ta registreringen för ditt buss, vilket bör inkludera ramnumret, registreringsnumret, och adressen där bussen är registrerad. Om du inte har en registrering ännu, få VIN-nummer från taggen ovanför förarens sidoruta eller utanför motorrummet innanför brandväggen. Du bör också ta ditt körkort till mötet. Före mötet, räkna ut hur många miles du tänker köra varje år, din agent kommer att behöva denna information för att ge dig en exakt prisuppgift
3

Diskutera alternativ försäkringsskydd och priser med varje försäkring. agent. Be dem att visa vilken typ av täckning ditt tillstånd kräver på bussar och sedan fråga vad extramaterial - som bogsering eller hyrbil ersättning - komma med affären om deras företag försäkrar din buss. Fråga hur många människor i bussen täcks och vilken typ av medicinsk ersättning de skulle få i händelse av en olycka.
4

Jämför priser och extramaterial att varje försäkringsbolag har erbjudit dig. Välj din buss försäkring först genom att titta på plan som passar dina behov och det andra genom att välja det lägsta priset som uppfyller dessa behov.
5

Fråga försäkringsagent du vill arbeta med att skapa en politik för dig. Läs den noga innan du skriver det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94324.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.