Hur Jämför Bil & Home Insurance

Skaffa både din bil och hemförsäkring täckning samtidigt från ett försäkringsbolag har vissa fördelar. Många försäkringsbolag kommer att ge dig en stor multi-line rabatt om du köper både politik från dem. Du sparar också mycket tid genom att kombinera handläggningsprocessen för båda omfattningar. När man jämför försäkring för både bil och hem, de två viktigaste sakerna att ta hänsyn till är tillförlitligheten i företaget och det politiska innehållet. Instruktioner
1

Forskning försäkringsbolag som erbjuder både bil-och hemförsäkring. Be familj och vänner vilka företag de skulle rekommendera. Kontakta lokala butiker karossen och be dem att rekommendera försäkringsbolag. Jämför olika försäkringsbolag genom att läsa recensioner från webbplatser som gratis rådgivning och JD Power.
2

Begär offerter från flera försäkringsbolag. Förse dem med all information som de behöver för att få ett exakt citat. Kom ihåg att nämna detaljer såsom extra säkerhetsfunktioner på din bil-redskap lås, anti hi-jack och målsökningssystem-eller hem larmsystem och säkerhet grindar, vilket kan minska dina premier. Be agenten att inkludera alla rabatter du är kvalificerad att ta emot. Avgår marken värdet på din fastighet och levererar bara huset värde som ska ingå i försäkringen. Det finns ingen anledning att ha den mark försäkrad, eftersom det kommer att finnas kvar efter varje katastrof.
3

Jämför både premier och vad som omfattas av försäkringen. Vissa företag kommer att ha högre premier, men ger extra skydd eller betala ut större belopp. Bestäm om du verkligen behöver denna extra skydd. Till exempel, om ditt hus är byggt i ett område som lider mycket av stormar och är utsatta för översvämningar, bör du välja extra skydd. Bilförsäkring bör helst ge vägassistans.
4

Räkna ut hur mycket pengar som skulle behövas för att ersätta din bil eller hus och se vilka företag som är närmast det beloppet. Ersättning täckning kommer att ge dig tillräckligt med pengar för att bygga ditt hem eller köpa en ny bil. Ett "egentligt värde" politik kan vara billigare, men kommer bara att betala marknadsvärdet på din fastighet vid tidpunkten för din ansökan, minus avskrivningar för ålder och slitage.
5

Jämför den avdragsgilla krävs av de olika politikområden. Detta är det belopp som du måste betala för reparationer på din bil eller hemma innan försäkringsskydd börjar. En högre självrisk kommer att sänka din premie, men kan vara svåra att uppfylla om du har ont om kontanter och kan inte råd med reparationer. Välj en politik med en rimlig självrisk som är inom din ekonomiska grepp.
6

jämför villkoren för de olika politikområdena. Granska vad naturliga orsaker till skador täcks av försäkringen. För bilförsäkring, välja en politik som omfattar under-försäkrade täckning och personskador täckning.
7

Jämför finansiella styrka betyg av företagen med de mest attraktiva politik. Detta för att säkerställa att bolaget blir finansiellt stark nog för att betala ut eventuella krav. F.M. Bästa Company ger finansiell styrka analys för många amerikanska försäkringsbolag på ambest.com /. Gynna företag rankad som "utmärkt" eller "bra".
8

Jämför kundtjänst erbjuds av varje försäkringsbolag. Gör kundtjänst timmar passar ditt schema? Gjorde deras callcenter vinna några priser? Har de erbjuder en snabb online-skadeservice? Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94323.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.