Svenska Bil >> bilentusiaster >> Woodies >> Content

Återställa en Woody

Återställa en klassisk bil är ett stort beslut - att återställa en Woody är inget undantag. Du kan enkelt logga hundratals timmar och kanske tusentals dollar i denna hobby. Välj klokt när du köper Woody ni vill återställa och kom ihåg att njuta av dig själv. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Hitta en restorable Woody om du inte redan har ett. Vad kommer att göra Woody restorable beror till stor del på dina kunskaper, hur mycket pengar du vill investera och hur mycket tid du är villig att sätta i återställa Woody.
2

börja söka efter handlare, leverantörer, nätverk och auktioner efter att ha gett Woody en grundlig gång över och besluta om ett återställande spelplan. Hitta delar kommer inte vara så svårt som det en gång var, eftersom delar återförsäljare, reseguider tjänster och online-auktioner är allmänt tillgängliga på Internet.
3

Catalog allt. Varje bit du tar bort från Woody måste märkas och förvaras på ett säkert ställe. Det är fullt tänkbart att du kommer att behöva så mycket utrymme för förvaring som du kommer till bilen. Betrakta en två bil garage en bra grov uppskattning.
4

Network med andra Woody ägare och konservatorer. Dessa människor kommer att veta precis vad som finns framför dig och kan spara tid och energi med tips och råd. Alltid lyssna. Du kanske lär dig något du aldrig skulle ha tänkt på på egen hand.
5

Överväga att investera i en Hollandar Interchange bruksanvisning för detaljer om utbytbara delar. Oundvikligen det kommer att finnas delar du bara inte kommer att kunna hitta eller råd med. De flesta rädda varv kommer att ha dessa handböcker och om du kan få in bra med en lokal gård, kanske du kan få snabba tips på vad som fungerar med vad.
6

Bestäm om uppdatering däck, ledningar och /eller motor och transmissioner är något du är intresserad av att göra. De flesta interiörer och organ hålls så nära originalen som möjligt. Hitta gamla bilder av ditt märke och modell för att försöka få en autentisk look.
7

Förstå att återställa en Woody bör göras för njutning och inte vinst. Oddsen är emot dig att göra någon typ av solid vinst, och chansen att du kommer att spendera mycket mer på restaurering än kommer att återlämnas genom försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/woodies/93778.html

Previous: No
Next:

Woodies

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.