Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Konvertera Bärgning Titlar

Du kanske har varit frestad att återställa en lada-hitta på en motorcykel eller gammal bil. Många av dessa fordon är kvar vid vägkanten efter olyckor eller motorbortfall och gå in i en status som kallas "bärgning titel." När repareras och göras funktionell igen, kan fordonet titel ändras tillbaka till en normal status så att fordonet kan användas på allmänna vägar. Dock är processen byråkratisk och innebär lite pappersarbete. Saker du behöver
Vehicle bärgning Bill titel
Salu Medel för fordonstransporter
Visa fler instruktioner
1

hitta titeln fordon bärgning för fordon som skall konverteras. Leta någon närstående pappersarbete såsom ett köpebrev om möjligt.
2

Fyll i ansökan om en ny titel och registrering hos den lokala avdelningen av motorfordon kontor. Kryssa i rutan som anger att fordonet är redan i systemet med bärgning titel och som du vill konvertera den till en vanlig registrering. . Betala ansökningsavgiften till expediten och få ditt pappersarbete för inspektion
3

Kontakta fordonet inspektör du tilldelats (ibland är det en polisen, i andra länder är det samma motorfordon kontor), och ställa in en tid för besiktning. Förbered fordonet för att visa att den fungerar korrekt.
4

transportera fordonet till besiktning webbplatsen. Vänta på din tur för granskning. Ge inspektören dina papper. Låt inspektören att granska fordonet. Svara på några frågor om fordonet inspektören frågar. Skaffa formuläret inspektion godkännande från inspektör efter att hon undertecknar det.
5

Ta bilen hemma och återlämna motorfordon kontoret. Fila ditt godkänd besiktning pappersarbete med expediten. Betala titeln och registrering avgifter när expediten godkänner filen. Plocka upp ditt tillfälliga titel och registreringsskylt med nuvarande taggar från registreringsskylten kontorist på samma kontor.
6

Fäst registreringsskylten och taggar till ditt fordon. Placera en kopia av den tillfälliga titel och registrering i fordonet förvaringsbox. Kör bilen runt efter behov och titta posten för din permanent titel dokumentet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93771.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.