Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Problem med restorable Cars

Bilar som kan återställas närvarande en mängd problem för potentiella ägare, oavsett vilka villkor som de finns i. Från den enklaste, vanligaste gamla Chevrolet på en vintage Aston Martin, gamla bilar har alla egenheter , och de är i allmänhet mest angenäma att dela dessa egenheter när intrepid konservator är redan nacke djupt i restaurering och inte kan backa långsamt. Frame Vrida /olycksskador

Olycka skada är ett allvarligt problem när de köper ett fordon mer än 50 år. Sannolikheten för bilen varar så länge utan att ha varit inblandad i någon form av Fender Bender är avlägset i bästa, vilket gör det nödvändigt för en köpare att göra sin hemläxa innan ett erbjudande på bilen. När du tittar på bilen för första gången, ta med en magnet som är täckt med en bit maskeringstejp. Tryck på magneten för karosseridelar på bilen för att kontrollera förekomsten av moderna spackel, som består av glasfiber harts. Stora delar av bilens paneler att magneten inte fastnar väl betyda att en ganska stor mängd fyllmedel användes för att reparera skador. Detta är den första indikation på ett fel, vilket ytterligare skulle kunna indikera en böjd ram. Om du är osäker, be att få kontrollera bilen på en ram inriktning maskin på en lokal kropp butik innan du köper bilen.
Frysta Motorkomponenter

gammal bilar som varit utsatta för väder under lång tid ofta dukar under härjningar rost. Medan ersätta och reparera karosseridelar inte alltid utgör ett allvarligt problem, återställa en bil med en motor som är fryst med rost är omöjligt utan att byta ut motordelar. Detta är särskilt problematiskt i bilar som har tagits isär av tidigare ägare med avsikt att reparera dem, men om de medel eller tid att göra det aldrig presenterade sig själva, är motorn kvar i bitar i elementen. Motorer mer än 70 sjuttio år som exponerats för väder och demonteras kan sällan aldrig repareras. De måste vanligen ersättas i sin helhet. När du köper en vintage bil, kontrollera motorns komponenter demonterade motorer försiktigt, och endast erbjuda ett pris för bilen som står i proportion till skicket på motorn. Motorer som är helt intakt är betydligt mer benägna att vara mottaglig för restaurering.
Otillräcklig Aftermarket Support

Några gamla bilar bara aldrig nått den nivå av popularitet andra. Packard bilar, till exempel, är populärt med några samlare, men inte alls lika många som skulle vilja äga ett original 1932 Ford Roadster. Därför överväger eftermarknaden stöd för Roadster långt stödet för Packard. Detta innebär att i stället för att kunna snabbt och enkelt hitta reservdelar, ägare av mindre populära bilar ofta måste återskapa de ursprungliga delarna för att göra sina bilar köra. I värsta fall kan det vara nödvändigt att ha en helt ny del utformad av en maskinist eller metall smed, en process som kan ha skissartade och rent dyrt resultat för den oinvigde konservator. Addera Temperamental Beteende

Alla gamla bil buff kommer att säga att gamla bilar är bara temperamentsfulla maskiner. När nya, de var avsedda att tas isär med minst antal verktyg möjligt och sedan sätta ihop med vad kan ha varit på plats för att använda vid den tidpunkten. I många fall, särskilt i 1930-talet och tidigare bilar och lastbilar, har dessa problem ofta fast på sidan av vägen, långt från civilisationen. Endast de allra bästa och dyraste bilarna bröt sällan ner, men även dessa var utrustat med verktygssatser från fabriken för att göra vägarna reparationer snabbt och effektivt. Bil byggare som Pierce-Arrow, Bugatti och Mercedes ingår alla verktyg i sina tidiga bilar. Eftersom många av dessa bilar, har även bilar av Henry Ford, främst byggda för hand, är de föremål för felbarhet av mänsklig konstruktion. Vissa skulle hävda dock att det är precis vad ger gamla bilar deras bestående personligheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93769.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.