Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Återställa en 1946 Plymouth

Återställa vintage bilar som 1946 års Plymouth kan ge en hel del tillfredsställelse och stolthet för auto entusiaster. Innan du börjar återställningen du projicerar måste du bestämma om syftet med restaureringen. Om du vill visa bilen, måste du återställa bilen tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd eller så nära som möjligt, om du återställer bilen för nöjes skull så du kan använda icke-original eller modell specifika delar i återställningen. Saker du behöver
Garage eller arbetsyta
Brett utbud av verktyg inklusive skiftnycklar, set socket, slipmaskiner handen.
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats att återställa 1946 Plymouth. Du kommer att behöva tillgång till ett garage som har en strömförsörjning, ventilation och en kompressor för att köra pneumatiska anordningar.
2

få så många VIN (Vehicle identifieringsnummer) och andra serienummer från bilen som möjligt . Detta kommer att hjälpa till med er forskning och fastställa antalet del för alla objekt som du behöver för att få för restaurering projektet.
3

Placera 1946 Plymouth på pallbockar så att fordonet lyfts upp från marken. Position fyra pallbockar, en vid varje hörn under ramen av fordonet. Detta kommer att stödja fordonet medan du tar karosseridelar och andra delar från bilen.
4

isär bilen, ta bort hjulen, fendrar, paneler kvartal, täcker motor, lampor och andra komponenter. Äldre bilar är lättare att arbeta med eftersom de är mindre komplicerade än moderna bilar. Dessa poster kommer sannolikt bultas på plats och kan tas bort med handen hylsor eller nycklar. Om komponenterna är svetsade, använd en hand slipmaskin för att avlägsna svetsen, ta sedan bort komponenten. Fortsätt med processen att ta bort inredning säten, ratt och instrumentpanel.
5

Inspektera komponenterna som de avlägsnas från 1946 Plymouth och avgöra om de kan repareras eller måste bytas ut. Separera de komponenter som kan repareras av dem som behöver bytas.
6

Kontakt vintagebilannonser återförsäljare eller delar leverantörer och börja söka efter de delar som behöver bytas ut. Använd Internet för att kontakta personer som är i Plymouth bil klubbar eller andra vintage organisationer bil. Delta swap meets och vintage bil visar leta efter delar som du behöver för ditt renoveringsprojekt.
7

Reparera komponenter du avsätta repareras. Beroende på den del du håller på att fixa detta kan kräva att du ReWire en strålkastare, plugghäst, sand, prime och måla en kroppsdel ​​eller re-klä ​​sätena för bilen.
8

Börja återuppbyggnadsprocessen när alla komponenter har reparerats eller ersatts. Börja med motorn och övriga drivlinan komponenter inklusive överföring, drivaxeln, axlar och bromssystem. När dessa är på plats och fungerar, kör ledningarna hela fordonet till kupén och för resterande elektriska komponenter.
9

Slutför återställningen genom att fylla i ombyggnad av 1946 Plymouth interiör och yttre delar liksom fendrar, sidostyckena, stötfångare och andra komponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93767.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.