Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur Tub en 79 Camaro

Installera hjul baljor - bredare hjulhusen så att din bil kan rymma bredare racerdäck - i en 1979 Camaro är inte nämnvärt skiljer sig från installation av hjul baljor till något annat fordon. De måste fortfarande vara svetsade på plats, och de kräver fortfarande skär golvet i bilen. 1979 Camaro skiljer sig endast i att det finns lite bagageutrymme där för att arbeta. För applicering dragkraft på banan, men det finns lite som kan jämföras med att ha större, meatier däck monterade på en 1979 Camaro. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Automotive handverktyg
Tigersåg
Metal inert gas svetsare
Svetshjälm
Svetsning handskar
Hammer
stålborste
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den bakre delen av bilen och stödja ram med pallbockar. Ta det inre av bilen, inklusive baksätet, mattor och bål mattan, ta sedan bort reservdäcket. Ta bort högtalarna paketet hyllan och trim.
2

Ta bort den bakre upphängningen och axeln från bilen genom att först stödja bakaxeln med en domkraft, sedan unbolting stötdämparen från chocken tornet. Unbolt fjädrar, den drivaxeln. Bakaxeln kan nu sänkas till marken. Vid byte med ett smalare bakaxel, ta bort axelaggregatet helt för att få det ur vägen.
3

Använd det nya hjulet badkar som på plats som en mall för där bilens golv kommer att minska. Placera dem på plats över de gamla hjulhusen och markera en linje runt ytterkanten av metall hjulets fläns badkaret.
4

Använd den markerade linjen som en guide för att skära i golvet, skär inte på linjen, men med användning av den fram och återgående sågens arbor riktas in mot linjen och skärning ungefär en tum utombords av slutpunkten av flänsen av hjulet väl. Klipp inte kvartalet panel av bilen.
5

Montera hjulet tub in i bilen när den gamla hjulet väl har tagits bort, och punktsvets badkaret på plats. Sedan, från utanför bilen, använda en hammare för att böja en tum fläns, som sträcker sig förbi hjulet badkaret uppåt så att den ligger an med metallen. Punktsvets flänsen mot hjulet badkaret.
6

Rengör svetsar med en stålborste, sedan prime metallen och måla den för att förhindra rostbildning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93765.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.