Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Seattle Vintage Car Racing Evenemang

Seattle är ett välkänt område för vintage bilspel, främst på grund av det lokala samhället av Vintage racing-entusiaster, eller SOVREN. Established in 1986, specialiserat denna Pacific Northwest organisation i racing veteranbilar, med majoriteten av händelser iscensatta på Pacific bassänger, tidigare Seattle International Raceway, i Kent, bara 25 minuter utanför Seattle. Avfrostning Kickoff

Defrost Kickoff är det första racing händelsen i Seattle-baserade Society of Vintage racing-entusiaster arrangerar varje år. Det är den utsedda "kickoff" vid sin tävlingssäsong. Värd vid Stilla Raceways anläggningen varje april två dagars-racet alltid sker över en helg, med träningspass förväg. Efter en lång vinter, är denna signatur händelse speciell i det loppet förarna är raring att gå för att testa sina veteranbilar för våren och för att se vilka justeringar som behöver göras från det kalla vädret.
Spring sprint

Society of Vintage bilentusiaster stadier sina Spring sprint för veteranbilar som debuterade före 1970-talet, inklusive Corvetter och Porsche. En väg kursen händelse, innehåller det en svår kurs på nästan tre miles. Dessutom belyser händelsen är en rundtur i små bore touring sportbilar. Den händelse 2010 ifrågasattes i maj, även om datumen kan variera för vårens händelse, och varade i över en tre-dagars period.
Pacific Northwest historiska Races

De årliga Pacific Northwest Historiska Races showcase vintage åkare och har en skiffer av händelser. En av höjdpunkterna i denna händelse, iscensatt varje 4 juli under en tre-dagars period, är uppkomsten av kändis gäst åkare. För händelsen 2010, var känd förare Augie Pabst, en före detta mästerskap sportbil racerförare, gästen kändis. Tävlingarna har även pre-1970 veteranbilar, bland annat Ferraris, kobror och Austin Healeys. Händelsen är på Stilla bassänger nära Seattle.
Fall Finale

Avslutas ut racing året för Society of Vintage racing-entusiaster på Pacific bassänger är nedgången Finale. Det har bilar före 1970. Iscensatt årligen i september, är loppet markeras av några unika format, såsom handikapplopp och långlopp som varar en timme. Som med andra raser värd samhället i Pacific bassänger, ovanliga bilar som deltar inkluderar Lotuses, Corvetter och Porsche. Kvalificerade tävlingarna är på lördagar, och racing kulminerar på söndagen med en Enduro, eller uthållighet, contest.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93717.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.