Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur identifierar jag en '64 Impala SS?

Den 1964 Chevrolet Impala SS var en varm åka i sin tid. Motorn var en 6-cylindrig eller V8. Det kom i en två-dörrars coupé eller cabriolet. Färgen Goldenwood gul med en svart inredning bara var tillgängliga i Impala eller SS under 1964, så detta är ett ovanligt fynd. Grundpriset för dessa bilar varierade från $ 2853 till $ 3210. Detta var det första året som Super Sport modellen var separat, vilket gör det lättare att identifiera fordonet. Instruktioner
1

Kontrollera ramnumret. Den är placerad på den vänstra främre kroppen direkt under den övre gångjärn av alla 1958-1967 Chevrolet. Om den första siffran är en "4" som betyder att det är en 1964 modell. Om andra och tredje tecken är "13" det betyder att det är en Impala SS L6. Om det är en "14", det är en Impala SS V8.
2

titta på gamla biltidningar i tidskrifter i ditt bibliotek. De har ofta kopior som går tillbaka många år. Om de inte har själva tidningen, kommer det att vara i deras arkiv. Alternativt, bläddra i böcker skrivna om klassiska, vintage och äldre modellbilar. SS-modellen skilde sig från den vanliga Impala eftersom det hade skulpterat sidoprofilsektionen och behövde Impala emblemet inuti SS bokstäverna på bakskärmarna. Hjulsidor behövde de icke-funktionella spinnare som finns på de regelbundna Impala.
3 klassiska

Watch bil parader och besök bil visar. Du kan få upp nära till många av dessa klassiska bilar att kolla in detaljer och funktioner. Återförsäljarna är mycket kunniga om veteranbilar och kommer att kunna ge dig värdefull information om modellen.
4

Besök online veteranbil webbplatser. De kommer att ha många bilder av 1964 Impala SS och ytterligare information om var du kan köpa eller se en. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93687.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.