Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

1991 Mazda Miata specifikation

Den Miata infördes av Mazda 1989 som en 1990 modell. Den Miata, en liten, två-passagerare sportig cabriolet, framkallat minnen av liknande bilar inte längre i produktion, såsom tvåsitsiga roadsters som gjorts av MG, Triumph, Fiat och Alfa Romeo. Den Miata fördes över till 1991 med mycket få ändringar från den ursprungliga modellen. I själva verket var den första generationens Miata förändrats mycket lite tills den ersattes av den nya 1999-modellen i mitten av 1998. Mekanisk

1991 Miata kom med en dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), in-line fyrcylindrig motor förskjutning 1,6 liter som hade en effekt på 116 hästkrafter vid 6.500 rpm och 100 ft-lbs av vridmoment vid 5500 rpm. Denna motor hade fyra ventiler per cylinder, vilket gör detta till en 16 ventil motorn. En femväxlad manuell växellåda var standard utrustning. På Miatas som hade tillvalet automatväxellåda, var motoreffekten 105 hästkrafter vid 6.500 rpm med 100 ft-lbs av vridmoment vid 5.500 rpm. Effekt kuggstångsdrivna styrning och makt fyrhjulig skivbromsar var standard. Bränsletillförsel utfördes med elektronisk multiport bränsleinsprutning. Främre och bakre vingla barer var också standard.
Colors

1991 Miata fanns i endast fem exteriöra nyanser. Mariner Blue, Silver Sten Metallic, Crystal White och Classic Red var alla standardfärger. British Racing Green var tillgängliga endast på Special Edition modell. Interiörer fanns bara i svart.
Yttermått

totallängd från stötfångare till stötfångare var 155,4 inches. Hjulbasen var 89.2 inches, och bredden var 65,9 inches. Den totala höjden med toppen upp var 48,2 inches. Den främre spårvidd var 55,5 inches, och den bakre spårvidd var 56,2 inches. Bränsle kapacitet var 9,9 liter, och den totala vikten på bilen var £ 2105. Addera Standardutrustning

1991 Mazda Miata var väl utrustade med standardfunktioner. Exteriört ingår 14-tums stålfälgar med ljusa trim ringar och krom dörrhandtag. Standard inredningsdetaljer ingår dörren och centrum armstöd, förare och passagerare ljus interiör, karta fickor, förarsidan krockkudde och krom-ringed mätare.
Extrautrustning

Miata alternativ kan beställas separat eller i alternativ paket. Alternativ ingår en läderklädd ratt, AM-FM stereo radio med kassettbandspelare, farthållare, fönsterhissar och högtalare inbyggda i nackstöden. Den Special Edition var tillgänglig med en CD-spelare, liksom. Lättmetallfälgar fanns också tillgänglig på extra kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93607.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.