Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

1999 Miata specifikation

Den Miata är en liten två-passagerare cabriolet tillverkas av Mazda, ett japanskt företag. Även om en modern bil, utseendet och känslan av Miata påminde bilfantaster europeiska roadsters av 1960 och 1970. Den första Miata var en 1990 modell, och denna version var i produktion med endast mindre revideringar genom 1997 års modell. Nästa Miata att visa upp hos återförsäljare var en 1999 modell - det fanns ingen 1998 års modell i Nordamerika - även infördes i mitten av 1998. Den 1999-modellen har förändrats avsevärt från tidigare versioner, men det var ändå att känna igen som en Miata. Allmän information

1999 Miata kom bara som en cabriolet med en vinyl soft-top, men en glasfiber hardtop som målas för att matcha den yttre färgen på bilen kan köpas till en extra kostnad. Den mjuka-top innefattar ett fönsterglas bak med en defogger inbyggd, i motsats till plasten bakrutan i alla tidigare Miatas. De dubbla skålade säten är klädda i svart tyg. Förare och passagerare krockkuddar och en AM /FM-stereo med CD-spelare är standard, liksom.
Mekaniska specifikationer

1999 Miata levereras som standard med en 1,8-liters, dubbla överliggande kamaxlar, DOHC, i-line, fyrcylindrig motor med en effekt på 140 hästkrafter vid 6.500 rpm och 119 foot-pounds av vridmoment vid 5.500 rpm. En femväxlad manuell växellåda som kontrolleras av ett golv-shifter är standard, med en fyra-växlad automatisk överväxel med golv-shifter finns mot extra kostnad.
Exterior Specifikationer

Den totala längden av 1999 års Miata är 155,3 inches. Den totala höjden från vägen till taket med toppen upp är 48,4 inches, samtidigt som en markfrigång på fyra inches. Den totala bredden är 66 inches och hjulbasen är 89.2 inches. Vikten är £ 2299. utan passagerare eller last. Stålfälgar med 14 inches i diameter är standardutrustning.
Tillvalspaket

Grupper av optioner säljs tillsammans i form av paket på 1999 Miata. Touring Paketet innehåller variabel bistå servostyrning, 14-tums aluminiumfälgar, läderklädda Nardi ratt, elektriska fönsterhissar och speglar makt. Den populära utrustningspaket innehåller makt dörrlås, en vind blocker för kupén, power antenn, farthållare, differentialbroms på manuell växellåda modeller utrustade, högtalare och diskant all utrustning som ingår i Touring paket. The Leather Paketet innehåller all utrustning från de två andra paketen plus läder trimmas klädsel, solbränna cabriolet topp och 15-tums aluminiumfälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93606.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.